Najdi forum

dr.Kurent-Kolar

Zanima me, če je katera pri ginekologinji dr. Katarina Kurent Kolar, ki dela na Metelkovi? Ali mi lahko katera pove kakšna je kot ginekologinja? S svojo nisem zadovoljna, pa sem dobila možnost, da jo zamenjam.

Jaz jo imam in sem zadovoljna z njo. Do sedaj sem bila 2x pri njej, prvic mi ni bila vsec, ker je bila bolj tiha in je bolj skopo odgovarjala na moja vprasanja, ko pa sem bila pred parimi tedni pa, kot da se je spremenila. Bila je zgovorna, nasmejana, povedala se vec kot sem jo vprasala, pregled opravila nebolece, pa vsec mi je bilo, da pregleda tudi prsi, kar nekatere ne storijo.
Jaz se zaenkrat ne morem pritozevati.
Lep pozdrav!

Jaz tudi hodim k njej. Ko sem bila prvič noseča, me je na začetku motilo to, da ni prav dosti govorila (preglede je sicer opravila strokovno), hočem reči, da ni kazala pretiranega navdušenje nad mojo nosečnostjo. Potem sem se malo zamislila, koliko tega je že doživela v svoji praksi. Ko pa sem jo kaj vprašala, mi je na vse prijazno odgovorila. K njej hodim že 17 let in nisem imela nobenega konflikta in tudi zdaj v drugi nosečnosti sem bila še bolj presenečena, da ne špara tako kot nekateri(glede na to, da se je v zdravstvu toliko spremenilo). V prvih treh pregledih sem imela 3 x UZ.
Kolikor sem slišala sestro govoriti, je kar dostikrat rekla, da ne morejo vzeti kakšne nove “pacientke”, ker je kvota polna, tako, da če imaš možnost, bi jo jaz na tvojem mestu kar izkoristila.

No, jaz sem bila njena pacientka nekaj let in imam kar nekaj konkretnih slabih izkušenj z njo. Prvi eni od mojih nosečnosti ni predvidela carskega reza, nad čemer so bili v porodnišnici zelo začudeni, ker so že pri meritvah s “šestilom” ugotovili, da ima mali po vsej verjetnosti preveliko bučko za moje “kosti”.
Druga stvar, ki me je zelo prizadela, je bila, ko sem zaradi ponavljajočih hudih bakterijskih in gljivičnih vnetji že ne vem kolikič iskala pomoč pri njej in ker ni nič pomagalo, mi je predlagala posvet pri psihiatru in zakonskem svetovalcu??!!??
To sta bili samo dve stvari. potem je še cel kup manjših, zaradi katerih sem potem samoplačniško poiskala pomoč pri drugih ginekologih, ki so mi uspešno pomagali pri težavah od katerih je ona dvignila roke.
Verjetno da če nimaš nobenih hujših težav, je vredu. V nasprotnem primeru se vsaj pri meni ni izkazala in ti je ne priporočam.
Upam da sem kaj pomagala!
Lep pozdrav!

Zanima me še, kako pa je pri njej z bolniško med nosečnostjo? Imela sem kar nekaj težav, da sem zanosila (2 leti in pol), poleg tega pa imam tudi sicer neke manjše težave z maternico, povrh vsega pa imam izredno zahtevno službo, ki me že sicer zelo izčrpava (predvsem psihično). LP in hvala za odgovore vsem.

V pvi nosečnosti sem bila doma od 8 tedna do konca (zaradi želodca in glavobolov), sicer sem se od 5 meseca počutila super in bi lahko šla delat, ampak sem raje ostala doma, njej sem samo rekla, da imam občasno glavobol, kar je bilo tudi res, pa ni nič komplicirala; zdaj v drugi noseč. sem sama rekla, da bi še delala, vprašala me je samo, če bom zmogla. Sicer pa imam hudo migreno, tako, da je samo moje mnenje, da pri njej ne bi bilo težav z bolniško.

Toploooo odsvetujem!!!
Pri njej sva jaz in mama. Sve jo imele za zelo dobro. Zašuštrala življensko mamo. Meni pa tudi v nosečnosti prikrivala, tako da smo predčasno rodila pa komaj preživela oba. Potem mi pa ironično pove, ja sej sem vedlela, da se vam lušči posteljica (ko sem po mesecu dni klicala za menjavo genikologa).

Če res druge ne najdeš, potem k njej, drugače raje ne, ker paca dosti reči sama, ko je pa zapacano pa naprej pošlje in dvigne roke.

mene tudi zanima ta ginekologinja. kako je zdaj ste zadovoljne z njo? jz se na to sicer ne oziram kej dosti ker sem ostala brez ginekologinje kle v domžalah ker je dr. tonin dala odpoved in sem vidla na spletu de dr. kolar kurent pa jemlje nove pacientke zato bom navezala stik z njo po mailih de bom šla h njej.  druge ginekologinje v kamniku ne jemljejo novih pacientk jz pa nimam izbire ker v lj bo samo še težje dobit koga pri nas v domžalah pa ne jemljejo ker so polne.

New Report

Close