Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Dr.Ksenija Geršak

Dr.Ksenija Geršak

Ali kdo ve razlog za njeno odsotnost (dr.Ksenija Geršak-Leonišče),po mnenju nekaterih “daljšo odsotnost” …morda veste zakaj in koliko časa je ne bo?

Za odgovore se vam zahvaljujem!

Resnično upam, da razlog za njeno odsotnost ni karkoli hudega ali slabega. Res močno upam, ker takih ljudi, kot je ona, je tako presneto malo!

Prav zares, popolnoma predana poklicu. Res upam da bo čimprej spet v ordinaciji,ker si z drugimi ginekologi bolj malo lahko pomagam,predvsem zaradi specifičnosti zadeve.

Ne vem sicer, koliko poznaš njene sestre, ampak sestra Joži, ki je enaka duša, kot sama zdravnica, bi znala kaj povedati, če te pozna dovolj dolgo – vsaj to, kakšni so izgledi? Na nekaterih podorčjih jo vsaj delno lahko nadomestijo nekateri kolegi, so pa področja, kjer je dejansko nenadomestljiva. Ne vem, kakšne težave te mučijo, sama sem njena pacientka čez 20 let, pa tudi marsikaj težkega je za mano, mogoče ti lahko kak namig dam. Vsekakor pa skušaj izvedeti od sester, kako dolgo je ne bo, milsim, da bi to morali tudi na naročanju povedati.

Sranje, pa ravno sem hotela na pregled.

ne bo je do decembra. mende je na bolniski, zakaj – niso hotli povedat.

upam, da ni kaj resnega. vse dobro ji zelim

A res je ne bo do decembra??
Jaz sem naročena naslednji teden

New Report

Close