Dr.Klehr
Jaz sem nekje brala, da ce nekdo ne navede vira, da ne izpade verodostojen.
Na spletu ne najdem nic o novih postopkih.
ISIS je pred leti navedel vsaj vir …potem vem, da ce pride kaj iz Avstrije, moramo najprej pomisliti na to, da so v vsaki drzavi drugacni zakoni.
Tudi jaz gledam marsikaj v Sloveniji kot prekrsek, ker bi to bil prekrsek v Nemciji.
Pa mi domacini zagotavljajo, da je to v Sloveniji tako normalno…
Avstrija, pravtako kot Slovenija, nima urejenega komplementarnega zdravljenja.
Tudi sicer je vsak primer drugacen, zato ne boste dobili odgovora na Vase vprasanje.
Iz tega pa se boste naucili, da Vam zdravja ne more nihce ZAGOTOVITI.
Saj uspeh ni odvise samo od zdravnika.
Ce pogledam samo primer, ko je bolnik naredil ogromne stroske zavarovalnici in je imel vse adute v rokah, da ozdravi, pa mu kar ni slo dovolj hitro, in je zacel gresit… potem razumem tudi zavarovalnice, ce zato ne bo pomagala drugim, ki bi naredili vse, da bi ozdravili.
Jure, odgovora na tvoje vprašanje ne poznam, bi bilo pa smiselno, da res navadeš vir, saj zagotovo zadeva zanima še druge….
Pozdrav, Kristina
Pozdravljeni,
Članek sem prebral v Dnevniku
http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042504313
Jure
Hvala za link.
Seveda je zanimivo spremljati to politicno dogajanje. Zal je zelo slab prevod nacina zdravljenja in nosi zato nevarnost za javno zdravje. Ker „Terapija z lastno krvjo“, ki se opravlja pretezno pri alergijah, pri raku sploh ni priporocljiva.
http://www.kam.soltek.de/viewtopic.php?f=31&t=114
Pri dr. Klehru ne gre za tako imenovano *Terapijo z lastno krvjo*, temvec bi morali prenesti strokovni prevod njegovega nacina zdravljenja – ATC (Autologe Target Cytokine) metoda.
Me zanima, kako bodo obsli zakonito molcecnost. Mnogi nasprotniki radi izzivajo prav v tem kotu, kjer so zdravnikom zavezane roke. Torej, ce bo dokazoval uspesnost s primeri iz njegove prakse, potem se bo obnasal kaznivo v oziru na molcecnost.
Sicer je dokazovanje bolj tezko. npr. cetudi lahko jaz na krvnih izvidih dokazem, da omela pomaga, se bi nasel posameznik, ki ni iskren do mene. Ce bolnik gresi naprej, potem nobeno zdravljenje ne pomaga.
Ker velja vedno nacionalno pravo pred internacionalnim, se bi dr. Klehr naj omejil na Nemcijo, da ne bi imel problemov s sporazumevanjem. Vendar je dovolj ena inovativnost v eni drzavi. Zakonodaja je tudi tako zabredla, da se dobicki zdravnika lahko investirajo samo v njegovo podjetje; sicer bi ne smel biti vec zdravnik in bi spadal bolj k slovenskim zdravilcem, ki so se pripisali dobicku (gospodarski zbornici). Kdor pozna ozadja privatnega zdravstva, lazje razume zadeve.
Saj ni samo slucajno, da nemski zdravniki pogosto stavkajo ali/in zapuscajo njihovo domovino.
Ne vem, ce je on goljufal. Kar prehitri smo z ocitki in negativnostjo. Ker nekomu obljubiti, da mu lahko pomaga, s tem se ni zagotovljeno ozdravljenje. Sama sem spoznala, da iscejo bolniki pomoc v tujini, sele ko jim v Sloveniji nihce ne more vec pomagati. Takrat bi sli na konec sveta. Ampak taksno je zavedanje, ki ni grajeno z istocasnim spoznavanjem in razlikovanjem, temvec je oblezalo na veri v cudeze.
Vem, da izguba denarja boli, cene sigurno niso drugacne od tistih, ki jih krije zavarovalnica pri drugih rakavih bolnikih. Nekateri pa zal se vedno mislijo, da ce se obravnava samoplacnisko, da se potem zdravje lahko kupi.
Spoštovani gospod JureJ ,
Sporočam Vam, da se je sojenje Klehru vršilo 24. in 25 januarja v Salzburgu in se bo nadaljevalo predvidoma v začetku marca.
Bom pa zelo vesela če boste vsi, ki zaidete na to stran opozorili ljudi, za katere veste da so hodili s svojci na zdravljenje h Klehru, da lahko pokličejo gospoda: OBLAK FRANC m.tel o41-619-3o4 .
Hvala.
Spoštovani gospod JureJ ,
Sporočam Vam, da se je sojenje Klehru vršilo 24. in 25 januarja v Salzburgu in se bo nadaljevalo predvidoma v začetku marca.
Bom pa zelo vesela če boste vsi, ki zaidete na to stran opozorili ljudi, za katere veste da so hodili s svojci na zdravljenje h Klehru, da lahko pokličejo gospoda: OBLAK FRANC m.tel o41-619-3o4 .
Hvala.