Najdi forum

dr. Kavšek

Pozdravljene,

mene pa zanima če katera pozna dr. Kavška iz Lj. porodnišnice in kakšno imate o njem mnenje? Sem naročena za ZO pri njem.

Hvala,
LP

Ok zdravnik, brez nekih prežekov in superlativov. Za moj okus sicer malo “naduvan”, po strokovni plati pa nimam pripomb.

Je moj osebni ginekolog, pri njem sem skozi dala eno nosečnost, mal je res hecen, tako hodi naokoli, kot da je maršal Tito ;))), ampak meni je bil všeč! Zdaj, kako izvede ZO ne vem, ampak lahko rečem, da je bil od vseh giekologov, ki so me pregledali v dveh nosečnostih, najbolj nežen …. biiiistveno bolj, kot katerakoli ženska ginekologinja. Pa tudi s strokovnega stališča mi je dajal zelo dober občutek, da zadevo obvlada. Kljub “naduvanosti” je bil tudi bistveno bolj človeški, kot marsikateri ginekolog iz porodnišnice (vedno reče dober dan in nasvidenje, kako ste kaj in na hodniku pozdravi, če te vidi – kar ne velja za vse ginekologe iz Leonišča in Lj porodnišnice). Tako da, jaz ga čisto obrajtam 🙂

Pa lepo se obračajte…. ;))

Dr.Kavšek je res poseben model, po moje ima težave s komunikacijo, čeprav po drugi strani točno ve, kaj je za narest :-))

Če bi ga sodil samo po tem, kako hodi po hodnikih, potem je res malo ned nami zemljani. Če pa ga sodiš po opravljenem delu, potem pa , kapo dol. Meni je naredil abrazijo po porodu potem, ko je redno spremljal zadevo kar nekaj dni z ultrazvokom. Nisem mogla verjeti, ko me je po posegu prišel preverit v sobo. Mogoče bo spet katera rekla – ja, to ti pa pripada, pa, kaj se ne cenim dosti, ker se mi zdi to tako nenavadno, ampak … res me je presenetil totalno – ker sem sodila na prvi pogled.

Jaz ga totalno priporočam..

Meni je vodil vse 4 nosečnosti, ko bi bilo le več takih ginekologov. Strokoven, človeški, prijazen, vzame si čas, vse ti razloži, morfologijo naredi zelo natančno. Pojava je pa res posebna.

Pri meni se je pa ravno po abraziji obnašal ko en jebiveter, žargon tak (ne vem, a je mislil, da spim?), kot pri ta zadnjem klošarju na ulici, odnos pa tudi … saj je res, da si po takem še bolj občutljiv in občutiš vse bolj intenzino, ampak to bi zdravnik moral vedeti in upoštevati. V drugo je parkart nadomeščal mojo G, pa je bil OK, ga pa ne bi vzela za svojega G. Sem vajena drgačenga odnosa.

Najboljši ginekolog. Z ogromno znanja. Priporočam

New Report

Close