Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Dr. Jeričević – vaše mnenje

Dr. Jeričević – vaše mnenje

Pozdravljene,

vem, da se tema neštetokrat ponavlja, ampak vseeno bom vesela, če bo katera med vami lahko pomagala.

Iščem namreč novega ginekologa, saj z mojo obstoječo zdravnico (je bila omenjena že nekoliko nižje) nisem zadovoljna. Svoj prvi pregled v nosečnosti bom opravila še pri njej, potem pa…

Prijateljica mi je priporočila dr. Vinka Jeričevića, ki ima ambulanto v Bežigrajskem dvoru. Vem, da imajo vsake oči svojega malarja, da imamo različne želje in pričakovanja, a vendarle bi želela slišati še kakšno mnenje o tem zdravniku.

V iskalniku žal o njem nisem našla ničesar, zato odpiram novo temo.

Najlepša hvala in lepo nosečnost želim vsaki posebej.

viki33

Sama k njemu hodim že 5let in sem z njim zelo zadovoljna.Spremljal me je tudi pri dveh nosečnostih.

LP,Ana

Sama k njemu hodim že 7 let in je spremljal mojo prvo nosečnost in spremlja mojo zdajšnjo nosečnost. Jaz osebno sem več kot zadovoljna.

Všeč mi je, ker ne komplicira, je pa za moje pojme velik strokovnjak. V moji prvi nosečnosti sem šla vedno potolažena od njega. In enako je tudi sedaj.

LP Maja

Lep pozdrav !

Tudi sama hodim k njemu že celih sedem let in sem z njim zeloooooooooo zadovoljna. Naj ti povem, da mi je pri prvi nosečnosti rešil mojo pikico (marsikdo si nebi priznal, da ne ve kaj natančno je narobe (ker je nekaj bilo narobe) on pa me je poslal še do dveh ginekologinj in ena od njih me je potem kar nekaj časa v nosečnoti še pregledovala, poleg njega, seveda). Tako, da mu jaz popolnoma zaupam, tudi sedaj, ko pričakujem drugega malčka.
cSkratka, kar pot pod noge.

LP,S.

Najlepša hvala vsem. Res je prijetno slišati o tako pozitivnih izkušnjah, ki vam jih seveda želim še naprej. Upam, da ima še kakšno prosto mesto zame 🙂

viki33

Osebno ga ne poznam, sem pa o njem slišala samo pohvalno!

Tudi sama lahko o dr. Jeričeviću, ki je moj ginekolog že 10 let napišem samo veliko, veliko, veliko … pohvalnih besed. Še posebej sedaj, ko sem noseča občutim prednosti res dobrega ginekologa, saj ob prebiranju raznih forumov kar ne morem verjeti, kakšne probleme imaš lahko z ginekologom.

Lp
Reneja

Je to dr. Križajeva v Murglah????

uh, k njemu hodim ze 15 let in ga ne morem prehvalit.

Skrben do najstnic, mladih zensk, nosecnic, starejsih dam… Upam, da bo se dolgo opravljal svoj poklic.

Zavedam se, da je tale tema stara že več kot 10 let, pa vendar … 🙂
Mogoče pa katera ve, ali dr. Jeričević dela samo samoplačniško ali tudi na koncesijo? Hvala za odgovor že vnaprej. LP

Dr. Jeričević je res super, k njemu hodim že 30 let, zato ne vem, kako dolgo bo sploh še delal. Dela tudi na koncesijo, najbolje, da pokličete in vprašate, če ima še kaj prostora.

New Report

Close