Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? dr.Grosek Pšeničnik

dr.Grosek Pšeničnik

Je kdo pacient dr. Grosek Pšeničnik Marjane? Kako ste zadovoljni z njo?

Sem in sem zelo zadovoljna. Je zelo prijazna, pravzaprav obe s sestro. Vse se da pogovorit z njo, najbolj mi je pa všeč, ker ni nikoi kakšnih dolgih vrst pri njej. Je zelo ekspeditivna. LP

Njen pacient sem že zelo dolgo, čeprav mi zdravje kar dobro služi (trkam) in že nekaj let nisem bil pri njej. Z njenim delom sem po eni strani zadovoljen, čeprav pa moram priznati, da me zelo zelo moti njena organizacija. Mogoče je tako tudi pri drugih splošnih zdravnikih, vendar pa mislim, da bi morala biti pot do splošnega zdravnika bolj odprta, ne pa da moraš najprej poklicati, potem pa je vprašanje oz. dobra volja tam zaposlene medicinske sestre kdaj prideš na vrsto oz. kdaj ti določi uro.
Glede na to, da danes službe niso več takšne kot so bile pred desetletjem me to moti, saj sem jaz tisti, ki vem kdaj imam čas in lahko pridem glede na vse službene obveznosti.

Mislim, da bi morala obiske zaposlenih v stavbi Slovenijalesa (kjer ima ambulanto) prilagoditi glede na obiske ostalih in slednjim dati prioriteto, saj so lahko “Slovenijalesovci” pri njej v minutki.

Opisano me zelo moti, saj nisem Ljubljančan. Res pa je, da prav zaradi opisanega načina dela verjetno nima vrst ampak čakata dva ali pa maksimalno trije pacienti.

Mogoče bi dodal še to, da ji manjka tudi kaj bolj konkretne prakse (splošna nujna medicinska pomoč ali pa kaj terenskega dela), ki bi ji razširil znanje kot imajo to obvezo več ali manj splošni zdravniki ljubljanskih zdravstvenih domov, saj se velikokrat zateče tudi v razne “medicinske bukle”.

Pa lep pozdrav!

Hvala obema za mneneje.
lp – Modra

New Report

Close