Najdi forum

dr: Glumičić

VSE KAR JE NAPISANO O GLUMIČIČU JE ČISTA RESNICA. RAJE SE USTRELIM KOT PA GREM VEČ TJA NA OPERACIJO NOSU. BREZ RAČUNA BREZ PREDHODNEGA SLIKANJA, BREZ POSVEČANJA PO OPERACIJI IN KONČNI REZULTAT KATASTROFA!!
NE NASEDAJTE SPODKUPLJENIM MEDIJEM POJDITE RAJE KAMOR KOLI NA OPERACIJO SAMO K TEMU ČLOVEKU NE!! PA ŠE Eden D.B. V MARIBORU JE TUDI KATASTROFA!!

Sam sem bil v dvomih, bral sem slabe stvari o njem, ampak sem vseeno nasedel tem reklamam o najboljšem kirurgu in njegovim samohvalam…. ŽAL MI JE!!

Adriana Lima je Victorias Secret angel, ta ki je na fotografiji je pri rubriki povečave prsi, je Adriana Lima, je pa žena srbskega košarkarja Marka Jarića in čist možno, da jo je “Poštimal”, kar je odlična reklama zanj – ker Adriana ima zadnjih nekaj let povečane prsi. Pa po moje nebi ravno kar tako na blef gor fotko vrgel, ker se zaveda, da bi ga lahko tožila za velke dnarce, če nebi bilo res.

Je pa res, da se je pri njej maaaaaxxxximalno potrudil z delom in za samopromocijo in da se nebi obrukal glede na to, koliko slabih izkušenj deklet in žena po posegih pri njemu smo že prebrali v nekaj zadnji letih, tudi zato ker so “navadne smrtnice”, ne celebrities in so bile zato tudi drugače obravnavane.

če bi bil ženska se ne bi dal nikoli maksilofacialnem kirurgu operirat dojke. Ne gre za to da ne bi znal, ampak pri kirurgiji je glavna praksa in vsak kirurg ima subspecialnost.

New Report

Close