dr. Gašperlin-Dovnik
Pozdravljene,
tudi jaz sem njena pacientka in sem čist navdušena nad njo. k njej sem se prestavila iz mb (nele petrovič) in je občutna razlika. seveda na boljše. ni več čakanja v čakalnici na naročen pregled po 4 ure, če opazi problem ga takoj začne reševat pa njena direktnost mi je všeč.
sicer pa si je treba v njeno kožo tudi postavit. dolga leta gledat veselje bodočih staršev ter tistih ki hočejo napotnico. slišala sem da je sama imela velike probleme z zanositvijo. jaz jo občudujem da je še ostala pri tem poklicu. mene bi definitivno ubilo.
lp
pozdravljene!Dr.Gašperlin imam od prve nosečnosti(hči bo stara septembra 17 let)in sem zadovoljna z njo.K njej sem se prestavila od ene druge G in sem morala plačati prvi pregled z ultrazvokom,nato pa je bilo vse preko kartice do danes .Naj povem še to da mi je prav čas odkrila raka na materničnem vratu in me pozdravila z zdravniki na ginekološkem oddelku.Je res da ti vse pove odkrito,sprašujem se pa kaj bi rade nekatere bodoče mamice od ginekologinje;topel objem?Ona je naša zdravnica,za pogovore in objeme pa naj partnerji skrbijo.Lep pozdrav.
danes sem bila pri njej in me ni hotla obravnavat ker sem šla na ultrazvok k najbližjem možnem zdravniku. tak koda bi bla jezna na mene ker nism pršla iz prve k njej. pač nasploh so vsi celjski zdravniki neprijazni. sestre so super
tak da za vse bolj čustvene mamice odsvetujem gašperlinovo. ker nobena ne rabi stresa med nosečnostjo.
Meni je naredila oba ultrazvoka in ni našla ničesar. Dala mi je napotnico za laparoskopijo in klomifen (ker sem vztrajala da ne bom dve leti čakala na preiskave zaradi neplodnosti). Nato tam na ultrazvoku najdejo polip, tekočino v maternici ter jajčnik prilepljen na maternico. Med ultrazvoki pa 1 mesec razmaka. Me je strah, da je tudi pri nosečnicah tako površna in “spregleda” napake.
Tudi jaz sem njena pacientka, sem se prestavila k njej na zacetku nosecnosti, ko sem imela tezave in me je edino ona sprejela( drugi so mi zatrjevali da imajo polno). Takoj mi je naredila vse preiskave in me poslala na bolnisko. Res sem mogla placati ultrazvok rasti in bris za steptokok, mi je pa potem na vsakem kontrolnem pregledu na hitro naredila se ultrazvok, da se je prepricala ce je vse vredu, tudi razlozila mi je vse. Pa se partner je lahko sel zraven. Tako da nimam slabih izkusenj z njo, celo nasmehne se kdaj 😉
Pozdravljene!
Kar se tiče ge. Gašperlin hodim k njej že vrsto let, vse odkar mi je drug ginekolog v najstniških letih zaradi težav z menstruacijo na silo na 18. dan menstruacije vstavil Mireno (maternični vložek), ki ga pred prvim otrokom na sploh odsvetujejo, ta pa mi je še isti dan zdrsnil iz vstave zaradi česar sem pristala na urgenci.
Je res, da ni najbolj nasmejan človek na svetu, in da je včasih bolj hladna, kar pa se tiče strokovnosti obravnave pa pri njej nikoli nisem bila razočarana. Lani septembra sem zanosila in imela sredi decembra hudo krvavitev zaradi česar sem odšla v bolnišnico v Celje, kjer so me pregledali samo ob sprejemu, in to samo z namenom, da so določili ali je plod še živ. Nato sem bila v bolnici cel teden brez enega samega dodatnega pregleda, brez da bi se sploh potrudili pogledati zakaj je prišlo do krvavitve in ali če je plod še vedno živ ali ne, kljub temu da sem imela par večjih dodatnih krvavitev. Rekli so mi, da ko bom nehala krvaveti bom lahko odšla domov, tako da sem si iz strahu kupila prenosni doppler, s katerim lahko poiščeš utrip otroka, da sem preverjala ali je še živ ali ne, nato pa sem si na skrivaj menjala vložke, da nebi videli da še krvavim, da sem lahko odšla na pregled k dr. Gašperlinovi. Ta je takoj ugotovila, da imam 5cm velik hematom zaradi odstopanja posteljice, predpisala mi je hormonska zdravila ter magnezij, do konca januarja se je hematom počasi reabsorbiral.
Sicer je bilo potrebno plačati nuhalno, en ultrazvok ter bris za streptokok, me pa to niti slučajno ni zmotilo, saj mi je UZ opravila vsakič, ko sem prišla na pregled – po zavarovanju nosečnici pripadata SAMO DVA ultrazvoka brezplačno. Tudi sedaj v zaključku nosečnosti mi je zagotovila, da lahko pokličem in pridem kadarkoli me kaj zaskrbi, ko sem čutila manj gibov in sem postala panična mi je rekla da naj pridem takoj. Če je kaj narobe ne olepšuje temveč naravnost pove kaj se dogaja, tudi če je to težko slišati, kar osebno zelo cenim.
Tako da iz moje strani samo pozitivna opažanja, tudi kar se tiče sestre, ta je sploh super prijazna.
zdravnica rekla da je vse vredi k sm zredila 0.5 kg me je medicinska sestra nadrla da ka se grem, po njenem bi lohk 20 kg v nosečnisti shujšala. Zdravnica je skrbna me je dala u bolniško zrd tega k sm mela povečan prtisk. Edin kar me je zmotlo da spola ni pogledala mislim sej ni pomembn sam c je že v taki legi otrok bi lohka si mal časa vzela pa mal bolj pogledala ne da sam pogleda c je živ…ma svoje dneve k je nadrkana u božjo mater pa ji nč ni prau pa te sam krega…ti pove direkt vse ne ovinkari pa ne deva stvari v rožice…