Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Dr Budwig Dieta

Dr Budwig Dieta

Zanima me če poznate Dr Budwig Dieto (zmiksamo skuto in laneno olje). Dieta naj bi ibla zelo uspešna. Ce poznate dieto bi vas prosila še za vaše mnenje o tej dieti?

Vtipkajte v iskalnik Budwig, pa boste našli stare tem, ker smo o tem že pisali.

Dieta je seuper, tako za bolne, kot za zdrave.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Imam težave s sklepi oz. tetivami na prstih leve noge. Naredil sem že nič koliko raznovrstnih terapij in bolečine nekako niso izginile oz. so se prestavile na tetive sosednjega prsta. Diagnoza, ki sem jo dobil od zdravnikov je bila tendovaginitis. V zadnjem času sem izvajal terapijo pri terapevtu G. Suhadolniku on pa mi je na podlagi težav priporočil slikanje pri vas (biomagnetna resonanca ….). Težave v podobni obliki so se mi namreč pred 6 leti pojavile že na prstih rok, kjer so mi prav tako zatekali sklepi (vleklo mi je srednji prst-sprostitev tetive op. poseg). Imel sem tedaj tudi dioagnozo revmatoidni artritis. Do sedaj več let nisem imel težav, zdaj pa že 10 mesecev skušam zdraviti nastale težave in to nekako s polovičnim uspehom. Rad bi opravil to slikanje pri vas in mogoče na ta način ugotovil izvor teh mojih težav.

LP

Mislim, da ste dobili napačne podatke o mojem delu, saj se ne ukvarjam s slikanjem z biomagnetno resonanco, ampak z bioresonanco. Zato se boste morali za diagnostiko obrniti kam drugam.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close