Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Dr. Breuss in krvomočnica

Dr. Breuss in krvomočnica

Že spodaj je bilo omenjeno zdravljene s krvomočnico, ki jo priporoča dr. Breuss.
Sama bi mogoče dodala še sledeče.
Dr. Breuss predlaga, med drugim, tudi prečiščevalne “kure” s svojimi sokovi, s katerimi telo očistimo vseh navlak (lahko celo ozdravimo raka!). Očiščevalna kura traja od 21 do 42 dni, temelji pa na pitju zelenjavno sadnih sokov.
Vse vemo, da tudi notranja “umazanija” telesa lahko pripomore k temu, da nam, ne uspe…
Zelenjavne in sadne sokove, ki jih dr. Breuss priporoča se da dobiti tudi pri nas – poleg vseh specializiranih trgovin (kjer ti svetujejo in daljo tudi natancna nadvodila za dieto) tudi v Mercatorjevih trgovinah, izdeluje jih firma Biotta. Cena steklenicke je v povprecju 600 SIT (2 steklenicki dnevno pa se popijeta).
Saj ne, da bi delala reklamo, mogoce samo ideja, kaj vse se lahko naredimo, da nam bo uspelo…
Zelim vam lep dan.

Živjijo!
Zmaga!Včeraj sem končala z 42 dnevno “prečiščevalno dieto” po Dr. Breussu:Čeprav sem mislila,da bo težko toliko časa zdržati samo ob soku in čajih,je šlo brez problema!Morda kakšno minuto več sem si vzela zase.Nisem imela kakšne hude diagnoze,le nekaj časa sem imela v ustih “čuden okus”,neko jutro mi je padel krvni pritisk in mi je bilo slabo,potem mi ni pasalo več jesti.Po branju knjige Dr.Breussa sem pričela TOČNO po njegovih navodilih kuhati čaj in piti sokove,po potrebi tudi čebulno juho.Vmes sem pridno tudi hodila-vsaj 1/2 ure na dan,saj me je na začetku zelo zeblo,po treh tednih se je tudi to normaliziralo.Počutje je odlično, tudi vmes,nobene lakote,kruljenja v želodcu,energije za delo dovolj-morda še več kot sicer.Moja izkušnja je zelo pozitivna,sedaj me čaka še privajanje nazaj na normalno hrano(tudi za to potrebuješ 15 dni!!).Pa še drobna zahvala Vesni,ki mi je svetovala in bila v oporo vseh 42 dni!!!
Melita

Melita (atilem)

Zanima me ali si se za zelenjavno-sadno kuro odločila zaradi zdravljenja neplodnosti (če je temu tako koliko časa pred terapijo) oziroma drugih razlogov? Oziroma ali si se med postom poleg gibanja na svežem zraku posluževala še kakšnih drugih tehnik?

Sama namreč ne zberem zadostne motivacije, še posebej težko v teh še dokaj mrzlih dneh.

Čestitam za doseženo… in veliko uspeha še naprej.

Milojka

New Report

Close