dr.banič
Mi smo se odločili zanj, zato ker so ga pohvalili na forumu. Pediater, kot pediater, morda je malce “starokopiten”, nič posebnega. Luksuz pri njem je to, da je pred ordinacijo vedno prostor za parking in da običajno ne čakaš na pregled več kot 5 minut, pa po telefonu se da marsikaj dogovoriti z njim ali z njegovo sestro.
Priporočam!
V.G.
mi smo zelo zadovoljni. Ima sicer svoj prav (kot je rekla predhodnica na momente starokopiten) in če pogledaš z realne strani ima zelo prav!
Lahko ga pokličeš kadarkoli (ko ne obratuje imamo št. njegovega mobija) in pri nas je do sedaj še vedno lahko pomagal in svetoval tudi preko telefona.
Nahaja se blizu Koperske v Murglah. Načeloma pa novih pacientov ne sprejema, če pa že, sprejema le novorojenčke.
Ne vem kdo je temu kretenu dal licenco???? Totalna NESTROKOVNOST, ne poznavanje NIČESAR,.. ob konkretnih, vidnih težavah pri otroku postavi totalno napačno diagnozo… ne ukrepa nič.. čeprav ima otrok po telesu mehurje in trpi od bolečin.
KATASTROFA od doktorja. Tak zdravnik znam bit tut jaz… se oblečt kot zdravnik in lapat v tri krasne.