Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje dr. Andrej Pogačnik, Trbovlje

dr. Andrej Pogačnik, Trbovlje

…..je moj izbrani G in zelo, res zelo sem z njim zadovoljna.

Vseeno pa me zanima, če ima še katera dobre ali slabe izkušnje in bi mi to zaupala, da se bom lažje odločila glede morfologije ploda – naj jo opravim pri njem, ali naj jo opravim samoplačniško pri dr.Pušenjaku?

Hvala za vaša mnenja. Želim vam vse lepo.

Sama mu ne zaupam. Res, da je prijazen, vendar je strokovno slabo podkovan. Spregleda pomembne stvari. Na tvojem mestu bi se odločila za pregled specialistih, ki opravijo več morfoloških pregledov in na podlagi izkušenj ter znanja, ki ga imajo, prej opazijo napake. To je moje mnenje, odločila se boš pa itak sama.

Meni vodi že drugo nosečnost in sem zadovoljna tako z odnosom, kot strokovnostjo.
Sicer hodim k njemu v Ivančni Gorici, a sem bila v prvi nosečnosti na morfologiji v Trbovljah (tako sva se dogovorila zaradi kvalitete UZ v Trbovljah v primerjavi s tistim v Ivančni). Obstajal je namreč sum na napako ploda, ki je bil v bistvu zgolj posledica računalniške napake na merjenju nuhalne svetline v Dravljah (kar sva posumila takoj, glede na to, da napake ni nihče omenjal na samem pregledu NS, samo na izvidu se je izpisala). No, podroben UZ pregled je nato ta sum nesporno ovrgel.

Kakorkoli, z UZ pregledi ni skoparil ne tedaj, ne v tej nosečnosti (tokrat obstaja možnost prezgodnjega poroda zaradi posega na MV). Njegove meritve so bile vsaj v prvi nosečnosti zelo natančne, tokrat bomo pa še videli.

V mojem konkretnem primeru je morda še pretirano previden in zagovarja bolj invazivne metode, kar je zame osebno njegov edini minus. Ker pa tudi sama nisem medicinski laik, se z njim ne strinjam vedno v celoti in se eventuelno odločim tudi drugače, kot mi je svetoval on, mu pa nimam doslej kaj očitati.

Vedno lahko opraviš morfološki pregled pri njemu, kot ti tudi pripada, nato pa greš po drugo samoplačniško mnenje. 😉

nevem kako lahko dajete g.pogačnika tako v nič meni je vodil že 3 nosečnosti,in bo še sedaj četrto ni boljšega ginekologa.super je za vse samo tudi on je samo človek in se lahko zmoti:)

moji zeni je sprgledal raka na maternici ki se je rasiril po celem telesu ta ANDREJ POGACNIKU je teba mu licenco vzeti takojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

moji mami je tudi spregledal raka na maternici in jajčnikih, v času ko jo je on pregledoval je imela razširjenega tudi po trebušni votlini in črevesju in ANDREJ POGAČNIK TEGA NI OPAZIL!!!!!!!!!!!!
strokovnost pa taka……

Moj ginekolog je že 12 let in mu popolnoma zaupam.

kar nas ne ubije, nas naredi močnejše!

Nimam ene lepo besede za dr. Pogačnika…,mogoče je bil v redu na začetku..zdaj so pacientke samo še številke…katastrofa odnos…tako kot je komantirala že predhodnica strokovnosti od njega pričakovati ne moreš.

Mi je čudno, da se je tako pokvaril od letošnjega marca!

kar nas ne ubije, nas naredi močnejše!

Morate se zavedati, ginekolog lahko opravi teste in je na pregledu vse b.p. In se lahko po pregledu razvije v samo dveh mesecih rak maternicnega vratu. Tezko je v taksnem primeru obtozit ginekologa da je kriv. Predno se obtozi cloveka je treba prvo podkovat sebe v taksnih primerih, da lahko obtozis koga.

New Report

Close