Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Dr. Anderletova – ZD Radovljica

Dr. Anderletova – ZD Radovljica

Drage mamice in bodoče mamice!

Sem čisto na začetku svoje prve nosečnosti in bi vas rada prosila, da mi pomagate.
Moja izbrana ginekologinja je dr. Anderletova v ZD Radovljica, o kateri pa zadnje čase slišim zelo nasprotujoča si mnenja. Jaz sem bila pri njej do sedaj samo 1x (prej sem hodila v bolnico Jesenice), tako da si še nisem uspela ustvariti kakšnega posebnega mnenja.
Kaj menite ve, tiste, ki jo poznate? Je dobra za nosečnice?
Na Jesenicah pa tudi ne vem, katerega ginekologa bi si izbrala – sicer pa to na Jesenicah itak ni nobena garancija, da te bo res pregledal tvoj izbrani ginekolog.
Ali te potem v porodnišnici kaj “čudno gledajo”, če imaš izbranega ginekologa kje drugje?
Se opravičujem za kup vprašanj, ampak res ne bi rada pri izbiri ginekologa udarila mimo.

Hvala že vnaprej!

Moja mami in svakinja hodita k Anderletovi, pa sta zelo zadovoljni. V porodnišnici je niso prav nič čudno gledali.

Oj,

uporabi iskalnik, ker smno o njej že govorile.
Sicer je pa moje mnenje o njej- PORAZNA!!!

lp

Jaz jo sicer ne poznam,zato nebi nič o njej.Kar se pa tiče jeseniške porodnišnice,te pa prav nihče ne bo grdo gledal zaradi izbranega ginekologa.Če pa nisi zadovoljna z Anderletovo,ti pa toplo priporočam dr.Tratnjeka.Res da je full redkobeseden in baje včasih pravi čudak,sam je pa zakon.Glavca prava.Pri njemu sem čist brez skrbi za še nerojenega otročička.Tudi ostali so vredu(brez pripomb).Pa še nekaj,vedno kadar imam pregled je dr.Tratnjek prisoten.Ga pa malo počakam.Verjamem pa da če pride do kakšne nepredvidene situacije in rabijo na gineku ginekologa pa nimaš kej.Te pa pač pregleda kdor je pač na dosegu.
No, tolk.Lepo nosečnost in zdravega otročička.

Jaz sem bila pri dr. Andeletovi enkrat, ko je še v ZD nadomeščala dr. Sredanovića in bila sem zelo vesela da ni oma moja stalna ginekologinja. Precej mojih prijateljic, ki so hodile k njej sedaj ne hodi več. Jaz osebno pa dam največ na dr. Sredanovića. Res pa se pri njem še posebno načakaš, a se splača.
LP A.

Tudi jaz sem hodila k njej in nikoli več. Zelo nesramna pa je bila tudi njeja sprejemna sestra. Ko sem zanosila prvič, sem hodila na pregled k njej. V 10 tednu nosečnosti sem začela krvaveti. Takoj sem odšla v ZD k njej na pregled. Ko sem prosila sestro, če me lahko vzamejo naprej, kajti bila je vrsta, mi je sestra rekla, da nisem ne prva in ne zadnja ki krvakim in da naj kar počakam. Potem, so me stranke spustile naprej in kakšna neprijaznost v ordinaciji. Dr. Anderletova me je pogledala z ultrazvokom in rekla da ne zazna srčega utripa. Napisala mi je napotnico za v bolnico za čiščenje in dejala, da ni nujno da grem takoj. Medtem je v ordinacijo klicala moja mami in vprašala kako je zmenoj. Sestra pa mi je potem rekla kakšno paniko sem zagnala zaradi krvavitve. Ker me je ponoči bolelo v spodnje delu trebuha me je fant odpeljaj zjutraj v bolnico. Tam so mi rekli, da bi morala takoj pridit, da bi lahko prišlo do zastrupitve. Ko sem jim povedala, da mi je dr. rekla da se ne mudi v bolnico so samo pisano gledali. Stašna nestrokovnost in nepijaznost od sprejemne sestre.
Potem sem hodila na pregled v bolnico na Jesenice. Tam sem vedno čakala, čakala,… Pa še neprijazna čakalnica. Vsak, ki je prišel mimo, te pogleda v trebuh.
Sedaj hodim v ZD Kranj. Hodim k DR:Podlipnikovi. Celo nosečnost me je spremljala in karkoli sem jo vprašala je lepo odgovorila. Pa še nobenega velikega čakanja, ker si naročen na čas in ni zamud. Jaz ti predlagam, da se pozanimaš kako je v ZD v Kranju. TUdi v poronišnico v KRanj lahlo hodiš. Tam je zelo dober zdravnik DR:URH:

Jaz sem hodila k njej dokler nisem zanosila – potem pa sem jo takoj zamenjala, saj sem slišala ogromno slabega o njej – predvsem strokovnih napak. Sem se nato raje odločila za dr. Tataloviča v Lj in šla enkrat na mesec tja na pregled.

Lp, Jasna

Tudi jaz priporočam Tratnjeka, res je full nekomunikativen, ampak je strokovnjak na svojem področju.
Za ginekologa sem ga izbrala po prvem porodu, v drugi nosečnosti me je varno vodil vseh 9 mesecev, zaupam mu in če ga vprašaš ti vse razloži.
Po obeh prodih sem bila s babicami, sestrami in zdravniki zelo zadovoljna, zato jeseniško porodnišnico priporočam.
Po porodu, ki sicer ni trajal dolgo, pa mi je bilo vseeno malce žal, da se nisem odločila za epiduralno; samo toliko v razmislek, če katera okleva ali bi se odločila zanjo ali ne.

Res hvala vsem za odgovore, me je kar malo zaskrbelo…
Kaj pa dr. Komanova in dr. Vladiković (baje sta zdaj v blejskem ZD). Imata koncesijo?

Hvala še enkrat in LP!

Jaz sem bila prej pri Vladikoviću na Bledu,pa mi ni odgovarjal,ker je bilo vse skupaj zelo zamudno.Fino je če ti osebni ginekolog lahko dela tudi ultrazvoke.Na Bledu te pa z napotnico pošljeta potem k Tratnjeku,Mikeljnu,Sredanoviću,…
Odloči se sama, kaj se ti zdi boljše.No,je pa res da je tudi odvisno s kje si? Če si bližje Bledu,boš sigurno rajši tam,če pa si doma v okolici Jesenic je boljše izbrati ginekologa z Jesenic.

Tratnjek je definitivno, vsaj zame ZAKON!
Vladiković baje sploh ne hodi več, če pa že zamuja po uro ali dve-zelo grda in slaba razvada. Kot, da podcenjuje svoje pacientka.
Komanova pa vsak ponedeljek. Meni nikoli ni bila všeč pa tudi stanje v porodnišnici na Jesenicah se je po njenem odhodu bistveno izboljšalo”!!!!!

toliko…lp

Oba,tako Tratnjek kot tudi Sredanović sta odlična ginekologa,vendar ima slednji zelo natrpan urnik,ker kot verjetno veš je sedaj predstojnik jeseniške porodnišnice in ima za pacientke malo manj časa.Pozanimaj se ,če sploh še sprejemata nove paciente,za Sredanoviča sem 100%da ne,za Tratnjeka pa tudi ne bi dala roke v ogenj,da jih še. Sta pa oba zakon in če prideš do njiju si lahko kar zadovoljna.Pa še stvari v jeseniški porodnišnici so se korenito spremenile.Seveda na bolje.
Lep pozdrav in zdravo nosečnost ti želim.
M.

Za jeseniški ginek je prava terna, da sta Vladikovič in Komanova šla, tako poniževalnega odnosa, kot sta ga imela onadva do pacientk si sploh ne moreš zamislit! Če si začel stavek z “Jaz mislim…” sta te tako eden kot drug prekinila in takoj povedala da so “oni zato tukaj, da mislijo, ne vi”……Dr. Tratnjeka sta pa zatirala na vse mogoče načine in šele sedaj se je izkazalo, da je zelo dober ginekolog in mu je vredno zaupati. Dr. Anderletova je dobra zdravnica za bolezni dojk, kakšna je pa kot ginekologinja pa ne vem. Srečno!

New Report

Close