Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Doroteja prosim za mnenje

Doroteja prosim za mnenje

15 t.m. sem dobila M . Danes 4 dan so me spet ful začela boleti prsa, imam krče v maternici in jajčnikih. trebuh pa sploh ni splahnel.Hlače, ki so mi bile prav so mi skoraj premajhne, saj me riščijo. Vedno je tako, da ko dobim M mi oplahnejo prsa in trebuh tokrat pa temu ni tako.
Nikoli ne jem zajtrka ker ne morem, toda sedaj me daje taka lakota, da je za znoret. Vem da je mogoče vse skupaj noro in da si mogoče domišljam in so vse samo iluzije toda t takšnih trenutkih se človek opira na vsako biljko upanja. Kaj predlaga oz. kaj svetuješ. Tvoji nasveti mi vedno pridejo prav .
Eva*

Eva*, zakaj pa ne bi naredila nosečnostnega testa? Držim pesti, da ti “čudni” znaki, o katerih pišeš, pomenijo to, kar si najbolj želiš…

Lep pozdrav in veliko sreče

Ja, Eva*

naredi CB in poročaj !

Lp, alenka

Bom šla kupit in sporočim, saj izgubiti nimam kaj M je tako že naredila svoje z mojo psiho.
Punce držite pesti.
Eva*

Draga Eva*
Ne sekiraj se saj veš, da čudeži tudi obstajajo. Pri meni se je tako zgodilo, ko sem bila noseča saj sem ti že opisala v spodnji temi, ko si me vprašala. Po tvojem opisu bi jaz kar rekla, da je velika možnost, da si noseča. Naredi si test.
Nooooooo tako je pri meni bilo, da so me prsa začela spet boleti kot tebe haaaaaa tukaj smo miška kaj pa, če je aaaaaaaaaa???? Uhhhh kako bomo feštali kaj ne? Poglej kakšno naključje pa malo razmisli, da je tako. POGLEJ!
Včeraj si ti mene vprašala kako sem potem izvedela, da sem noseča? Sem ti razložila, in poglej sedaj se ti dogaja tako kot meni zato sem bolj prepričana, da si noseča, kaj veš lahko je to neki deveti čut kot pravijo kaj ne? Boš videla dve črtici na CB. In to debeli modri ha ha ha……… Ti kar naredi test in nam takoj sporočaj jaz ti pa držim pestiiiiiiiiii…… To M. ki praviš, da si jo dobila to ni sedaj rečeno, da je M. Ti lahko krvaviš, ker se lahko ti vse čisti notri in, ko si noseča tako je meni tudi razložil moj gin. Ko sem tako hudo krvavela je rekel, da se sedaj vse notri čisti in, da je z otročkom vse ok. Tako bo pri tebi, pa bržžžžž po CB.
Komajjjjjjjjjj čakammmmmmmmmmm……

Uhhhhhh kar stiskam pesti, da se ti pokažejo dve modri črtici.

Lep dan ti želim in se še beremo.
Doroteja

New Report

Close