DOROTEJA, KJE PA SI ???????
Pozdravljene punce !
Kot že veste so Dorotejo zadržali v bolnici in prav je tako, saj je tam veliko bolj mirna. Bila sem v četrtek pri njej na obisku v bolnišnici. Sedaj je že o.k. , ne krvavi več tako hudo in hvala boogu, sem se kar odahnila.Nikoli se nisva spoznale v živo, le tako preko foruma sva se pogovarjale in preko el. pošte, sem se pa odločila, da jo obiščem in res sem jo. Bila je zelo presenečena in srečna hkrati, res je bilo lepo da sva se končno spoznale. Zelo pogumna ženska je in zgovorna, prav prijetno sva se imele tistih pol ure, ki sem jih preživela pri njej.
Punce moram vam pa povedati, da neprestano govori prav o vas in vas zelo pogreša, brez foruma ji je zelo dolgčas in kar pošteno sva se nasmejale, ker smo ugotovile, da sva obe obsedene z forumom.
Drugače pa je že daleeeč , tako da mislim , da bo vse o.k., saj sem tudi jaz krvavela do tretjega meseca, pol pa kot da bi kdo odrezal film, nič več in srečno donosila do konca. Se pač dogajo takšne stvari in ni nujno, da vedno ugotovijo vzrok krvavitvam, no v glavnem , da je pol vse o.k.
Še enkrat zelo sem vesela, da sem spozanala tako pogumno in prijetno žensko in naš največji čudež na forumu,
punce držite se in čim več modrine vam želim
Karin
p.s. mi smo v fazi velike OOOOO(skačemo)!!!