Doroteja!
Draga Taja
Sem pogledala in hvala ti za tvojo podporo. Res je, da kreganiti se nočem z nobenim rajši dam prav in konec kaj ni tako? Veš zadnje čase me tako liže vse, da ne vem kako bi ti povedala. Najprej veš, da smo pred kratkimi pokopali nečaka, nato je umrla še moja teta, in na koncu še moj tast, ki je v petek bil pogreb. Vse se mi je nakopičilo, da bolje ne more. V četrtek imam ginekologa in bom videla kakšen spol je oz, če mi bo lahko povedal ti vsekakor sporočim. Ja malo tudi imena iščem pa ne vem kako bi se odločila. Najprej z možem sva govorila, če bo punčka bo definitivno Patricia, no sedaj pa možu je bolj všeč ime Vanesa……….
Za fantka pa Kristian ali Tadej mož pravi, da mu je bolj všeč ime Tadej pa ne vem.
Saj je še čas kej ne? Taja kaj pa ti delaš? Imaš ti kakšen predlog za imena?
Še enkrat hvala ti za skrb zame in upam, da bo tebi tudi čim prej uspelo, da občutiš materinstvo od srca ti privoščim…………
Lepo se imej in se bereva.
Doroteja
Čau!
Reva uboga, imaš pa res smolo s temi pogrebi, no! Sorči, upam, da si sedaj obdelala z vso nesrečo za dolgo, dolgo!
Hja, imena… Jaz imam veliko imen v glavi. Ampak mislim, da si se ti kar OK odločila, zato ti ne bi solila pameti na tem področju. Meni je Patricija full lepše ime, kot Vanesa. Ti kar vztrajaj na Patriciji! Če bo pa Tadejček, bo pa tudi lepo.
Hvala ti za tvoje želje! Sem kar optimistična, veš! Spet sem bila pri G in spet mi je potrdil, da mehanskih ovir ni, tako, da je očitno problem bolj v glavi. Treba se bo sprostiti. No, saj kmalu odhajava v Dalmacijo, tako, da bo kar žur in pestro. Ha, mogoče pa celo rata. Jupiiiiiiiii!
Kakorkoli že, trenutno sem v dobri psihični kondiciji in trudila se bom, da jo bom obdržala. Poleg zdrave psihe, bom goltala še Klomifenček in ni vrag, da ne bo ratalo, a ne?
Pozdravček iz deževne LJ !!!!!!!!!!!!!!
Taja upam da ti bo ratalo!
Sej pravijo da je vse v glavi, mogoče pa je tudi kej v zraku in upam, da se boš po vrnitvi iz dalmacije vrnila z vročo novico.
Jaz nameravam tudi jo mahnt na Korčulo ampak šele septembra in potem oktobra na HSC.
Lep dopust Ema
Doroteja!
Men je tudi všeč Tadej pa Kristian tudi ampak jaz bi dala svojmu Julijan za punčko pa še mal premisli. Pomisli na kako osebo katere ime ti je všeč in če ti je simpatična.