DORMEO COMFORT
Kupiti moramo nove jogije.Malo smo razmišljali o Dormeo Comfort, ker se nam zdi najbolj navaden Dormeo, pa tudi cena je ugodna. Prosim, če lahko tisti, ki imate tak model poveste izkušnje z njim dobre ali slabe. Vem, da so mnenja o Dormeo zelo različna, nekateri jih zelo hvalijo, drugi zelo kritizirajo. Bi kdo delil z nami izkušnje?
Jaz imam Dormeo Memory 2+12, torej drugega “najbolj navadnega”. Comfort je menda precej trd, Memory naj bi bil zaradi 2 cm spominske pene mehkejši, vendar jaz vsaj teden ali dva nisem mogla normalno spati na njem, ker se mi je zdelo, da spim na deski. Potem sem se navadila in je ok, nič slabši in nič boljši od drugih jogijev.
Naivneži ki tako hvalite Lateks. Bluzite o naravnih snoveh, v informacijo, ponavadi je lateks kombiniran tako, da je 80% umetne snovi in 20% naravne snovi. Na trgu ne obstaja varianta, ki bi bila 100% iz naravne snovi. Poleg tega se pa še vprašajte, kaj pa je narobe če spiš na umetni snovi?
Sicer pa ne more nihče za druge reči kaj je zanj dobro in kaj ne. Vsak mora sam ugotoviti kaj njemu odgovarja, če nekaterim odgovarja Dormeo, jim pač odgovarja.