Najdi forum

Vsi prav lepo pozdravljeni!

Od vas se poslavljam za cele tri tedne, saj je že čas, da grem tudi jaz na dopust. Danes sem še tu, jutri potujem in se vrnem šele 24. septembra. Uživajte, debatirajte, izmenjujte mnenja, predvsem pa se imejte radi. Konec septembra pa se zopet beremu tu na forumu.

Lp
Pia

Kam pa grš? Lepo se imej.

P
Uživaj, kolikor se le da. Tudi sama bi najrajši pobrala šila in kopita in odpeketala nekam na lepše. Prihodnje leto bom imela dopust konec avgusta, ker sem na svojega julijskega že čisto pozabila.
Še enkrat, lep dopust in prijeten počitek.
Lena

P
Uživaj, kolikor se le da. Tudi sama bi najrajši pobrala šila in kopita in odpeketala nekam na lepše. Prihodnje leto bom imela dopust konec avgusta, ker sem na svojega julijskega že čisto pozabila.
Še enkrat, lep dopust in prijeten počitek.
Lena

Želim ti nepozabno poročno potovanje in veliko zabave. Pa pazi, da te ne bo kak Tunizijec na vsak način hotel kupiti! 🙂

Pia,
če greš v Tunizijo potem lahko navijaš za naše.

Grem na poročno potovanje v Tunizijo:)))

Lp
Pia

Hvala Lena in Živa. Tunizijcev se bom pa čuvala:)))

Lp
Pia

Ja sem slišala, da potujejo 2. septembra. A mogoče veš, v katerem mestu tekmujejo (mogoče Tunis?)?

Lp
Pia

Pia …. vsekakor ti želim skrajno fantastično avanturo in velikooo crkljanja in uživanja …pazi se kamel 🙂 … pa kartice napiši zelo kmalu … iz tistega konca grejo 3x okrog sveta preden pridejo do Slovenije 🙂

lp, Barbara.

ja, pogled si stran

http://www.tunis2001.tn/en/sites/index.html

http://www.tunis2001.tn

Pia,da ne bos samo ti uzivala.Tudi jaz koncno odhajam na dopust.Korcula.Lepo se imejte tukaj in cuvajte forum!!!Cau

Vrtnica tudi ti uživaj in se lepo imej.

Lp
Pia

Želim ti lepe medene tedne, polno ljubezni in nežnosti. pa seveda uživajta v vseh lepotah.

Vsem prav lepa hvala za želje.

Lepo se imejte,
Pia

Pia uživaj na medenih tednih.

Tudi tebi vrtnica želim lep dopust

Obema vse naj.

Če vama uspe najti kak cybercaffe, pa le pošljita kak e-pozdrav.

New Report

Close