Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Dooobrooo juuutrooo

Dooobrooo juuutrooo

Dobro jutro vsem skupaj. Sem nova na tem forumu, in tudi jaz cakam, da bi zanosila. Ze nekaj mesecev probavam, pa nic. Z mano ni verjetno nic narobe, je pa psihicni pritisk velik. In pritisk od zunaj. Picica, vedno pritiskajo na naju, kdaj misliva imeti otroke. Porocena sva sele od februarja letos, pa bi ze mogla biti noseca. Zdaj, ko pa sem se resno odlocila zanositi, pa me to obremenjuje. Vedno, ko seksava, se mi zdi, da mi na eni strani govori moj oce, na drugi pa tasca: “Le naredita enega otrocicka!” In zato se bojim neuspeha. Ne morem vam povedati, kako me to mori. Najraje bi nekam odpotovala.Hvala bogu, je vsaj tasca na dopustu. Ko me je enkrat tako morila z vprasanji, kaj cakava, sem ji rekla, da je ona svojo priloznost ze imela, naju pa naj pusti, bova se ze odlocila tako, da bo prav. Pravo sranje, vam povem. In zdaj vsak mesec nestrpno cakam, ce bom dobila menstruacijo ali ne. Moj ciklus je cisto zmesan. Ce mi ze en dan zamuja, sem nervozna ko hudic. In potem muke. Zdaj sem v drugi polovici ciklusa, in se mi zdi, da je vsaka majhna nepravilonost v pocutju ze znak nosecnosti. In to je nevzdrzno. Se mi zdi, da mi je slabo in bruham samo zaradi vsega tega sranja. Pa saj vseeno, ne bom vec tezila, in bom pocakala se nekaj dni, potem pa jovo na novo.

Hojla, Minka!

Ideja o potovanju sploh ni slaba 🙂 , dragi zlahti pa ne dovoli, da te sekira.
Nesramnost brez primere, tako zoprno vtikovanje v reci, ki se ticejo samo tebe in tvojega moža. Kot da moras polagati racune drugim, kdaj bos seksala ali pa sla na WC! Zlahto daj lepo na stranski tir, potem pa uzivaj trenutke “svobode” z mozem, bos videla, kako hitro bo otroski jok v hisi.
lep dan in se lepse noci 🙂

Bernarda

Draga Minka!

Čisto te razumem in vem, kaj preživljaš. V enaki situaciji sem bila tudi jaz takoj po poroki. Vsi so me spraševali, kdaj bo dojenček, kaj še čakava, saj imava vse pogoje, bla, bla, bla…
Jaz sem na takšne “provokacije” v okolici vedno z nasmehom in malo zbadljivo dejala, da midva že veva, kdaj bova imela dojenčka in da naj bodo vsi čisto brez skrbi za naju. Ko jih boš parkarat v štosu nakurila nazaj, bodo dali mir. Če pa še ne bodo dali miru, se jim pač izogneš in jim tako pokažeš, da jih ne rabiš. Če pa te mori tašča, naj jo nujno ustavi tvoj mož. NE PUSTI SI, DA TE SEKIRAJO.
Takole nadležni so ljudje ponavadi prvih nekaj mesecev ali pa prvo leto, potem pa se naveličajo in nehajo težiti.

Svetujem ti, da ves ta folk, ki je nadležen z vprašanji, skenslaš. Lepo ali grdo. Gre za tvoje življenje in ne dovoli, da bi oni s svojimi vprašanji vplivali na tvoje počutje, zdravje in v končni fazi tudi plodnost! To je namreč KRIMINALNO, da bruhaš in se živciraš zaradi bedastih ljudi. Veliko pa je v naših glavah, zato se nakuliraj in odklopi ves ta folk in sigurno boš imela mnogo več šans za nosečnost. Ob takšnih živčnih vojnah pa niti ne vem, če lahko zanosiš. Telo je stroj in veš, koliko pogojev mora biti izpolnjenih za normalno delovanje in posledično tudi za nosečnost??? Milijon. Ti si pa že sedaj vsa znervirana, bruhaš, slabo ti je…. SKENSLAJ VES TA FOLK, pa tudi, če gre za taščo ali najboljšo prijateljico. Ko se človek enkrat poroči, mu mora biti prvi na svetu partner. Torej…. potrebuješ partnerja, tašča pa ni nujno potrebna. Sliši se kruto, ampak tako je. Razmisli o ljudeh, ki ti grenijo življenje, če jih je sploh vredno poslušati in gledati, ali je bolje, da se jim umakneš???

Pogumno in brez panike! Uh, nekaj mesecev vama ne rata… Ko se bo to spremenilo v nekaj let, bo pa res panika! Do takrat pa… GLAVO POKONCI in GASA!!!

Želim ti veliko uspeha!

New Report

Close