Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Don’t wanna be alone anymore…!!!

Don’t wanna be alone anymore…!!!

hihihi, zdaj mi je kliknilo, da te le poznam:) JANA+ tvoj stari nick:)=*** ******** hihhii. mislim, da se ne motim. a se?

Ti rumcola in gintonic kaj povesta? 🙂
mala moja. dobro si preberi tiso kar sem ti napisala… to je kljuc do tvojega ponovnega veselja do zivljenja… kolikor te poznam ti bo to zelo pomagalo…. potem pa vse pride samo od sebe, pocasi, pa bo:)
*pozdravcek* 🙂
pa-pa. eno prijateljico pa sigurno imas. (ce si ti ti:) … a se je katera kdaj vstala samo zate ob 8 oo? ha?
ce pa nisi – pa sorry.
a upam, da is:) da bos prebrala to:) cau malena.

Heh..sem mislilada ne bos pogruntala.
Jaz sem ze prej vedla da si ti..kr..ribica-riba-horoskopski znak..pa se tisti dez ki te je tako prevzel danes..ah ja ja..mene je pa dez cist uspaval in grem kr spat verjetno..se slisiva kaj jutri

Cavchy…

Draga moja, podcenjujes me:) kako pa te ne bi spoznala? Po nacinu pisanja, vsebini, pa sla sem brati prejsnje poste – in ko sem zasledila -pozdravcek- sem vedela, da si ti!
In napisala sem za rolerje in kolo:) da si jih sposodi, ce jih nimas 🙂 torej, vidis, da sem takoj vedela:)
Javi se kaj.
cau.

It’s me !!!
A si se na forumu?Vidim da si cele dneve in noci gor..odkar si mi ga pokazala pa sem se jaz 🙂
Hvala ti za lepe besede, skoda samo da ni v zivo vec tako 🙁
Eh..pa ne bom zacela,kr zdaj je ok in nocem kvarit…
No,daj se dans slisiva!?!

*pozdravcek od Ane*

Ja, te ze grem klicat:) cau

Sem te klicala, pa se ne oglasis:)
vec moznosti:
1. nabijas muziko in ne slisis ( American womaaaan…la laaa lalalaaa)
2. se tusiras (šššššššššššššššššš)
3. spis, pa ignoriras telefon (zzzzzzzzzZZZZZZZ)
4. te enostavno ni doma.( )

Jaz grem zdaj z dragim na parcelo… jutri pa se kopat… pisi kak msg, ce se prej ne slisiva. Jaz imam skoraj nulo:) a enega ti bom ze lahko poslala:)
cau.

Hja..tako je to ko imas vec imen..jih lahko vec tut uporabljas.. 🙂 Verjetno te vec ni na forumu,ampak bom ti pa poslala kak SMS.Ajd..

Cavchy..pa Daria pozdravi !

Življenje je lahko zelo lepo če si ga naredimo! Tae-bo je zakon.

OK, sms-a se ni:) pa saj ti pogosto kaj reces, a se malo norca delas.
No, to je forum, kjer naj bi bili anonimni, zato malo pazi na svoj jezik, da ne bo predolg, oziroma je ze bil malo. Jaz bi lahko marsikaj rekla, kar bi te izdalo, pa malo pazim oziroma zelo previdno izbiram besede, da te ne bi…. ti pa ne mores…
no, ocitno ti je to tezko.

… malo sem nataknjena, oziroma jezna, besna, pisst off,… malo rumjena, a vseeno je resnica v tem…

Tak draga moja ribica*..Zdaj bom pa jaz tebi nekaj povedala.
Prvic:nisem te nalasc izdala iz anonimnosti (ce sem te), tak da oprosti..
Drugic:glede SMSov in tega kera bo kero klicala.Jaz se ti ne mislim vec non stop opravicevat in bit gresni kozel, ker tut ti bi lahko poklicala.Kolk krat te klicem pa ni nobenga doma, pa jaz tut nisem kriva ce tebi foter ne pove, ce te je kdo klical.
Tretjic:dovolj mam te tvoje obcutljivosti, ker vcasih z njo res pretiravas in si ozaljena za vsako bedarijo.Tako tut ne mores, Ribica*..
Cetrtic:jaz tebi sem poslala SMS in to z interneta,ker nisem mela kesa na GSM in sem vedla da ce ti ga ne posljem da bos jezna.Tako da..ce ga nisi dobla, nisem kriva..Sej ves da z interneta vedno nekaj jebe.Sicer sem ti ga pa dans dopoldan poslala z mojga GSM.
Petic:vem da sem marsikaj naredila narobe in te na mnoge nacine prizadela.Jaz se ti zelim oddolzit in tut ti sama to ves in ce si tut ti sama zelis da da bi blo enkrat boljse med nama, bos morala tut kdaj ti kaksno napako priznat in ne smes bit tak stroga z mano in mi kar naprej metat kaj in kako je bilo prej.Ker pol je itak brezveze, pol raje povej da mi nisi pripravljena oprostit al pa da ne mores al pa kakorkoli pa bom stekala.
Sestic:Rada te imam !!! Ne bit jezna name !!!

jo, ne, ko sem zaj prebrala ta tvoj opis težav se mi je zazdelo, kot da sem ga napisala jaz. res, ne znam ti niti poveat kako sem se počutla.
čist pa drži ono, kaj ti je ribica* napisala. jaž se že ful dolgo trudim v tej smeri oz. rešujem probleme na tak način, kaj mi včasih ratuje, včasih pa tudi ne.
samo jaz sem ugotovila, da je bila največja napaka kaj sn jo nardila, da nisn šla v bolnico, pred enim letom in si bla malo pošlihtala stvari v svoji glavi. Sem še kr naprej normalno (no, več sem sicer res manjkala kot ne) hodla v šolo in preživljala vsaki kurčev dan taki hudičev pofukan pekel, da ti ne morm poveat.Kak sn nardila maturo in vse, se sprašujem še danes. V bistvu mi niti ne pomeni nevem kaj, pomeni mi samo tolko, kokr jo rabim, da sem se te sr. šole rešla. V bistvu vsi pravijo, da je v sr. šoli najboljše, pol ko ne hodijo več tja, sam jaz vem, da mi je1. 2. letnik še nekot bil, pol ko sem pa padla, pa sem se vedno bolj začela spreminjat in nisem nobenemu, niti svojemu fantu pustila blizu. In pol ko sma zaradi tega končala, mi je ful žal da res nisem šla nekam, ker mi je ovo leto zaj resnično pravi pekel bil In tud jaz bi rada zopet začela živet.
Nikakor se nisn celo leto mogla sprostit in uživat v trenutku, življenju, nonštop mi je brskalo po glavi in nism bila sposobna za življenje. Sploh mi ni več bilo za živet.
in niti se nisem mogla nikomur zaupat, zato sn kr (nikakor pa ne zanalašč) odrivala folk od sebe. Ker se mi je zdelo, kot da nisem vredna niti da me kdo poglea, kaj šele se pogovarja z mano.
in hotla sn umret, ker me če me bilo kdo kaj vpraša, če moram to še enkrat dati skozi, se raje kr fentam.
Rada bi se mela spet rada in delala stvari, ki me veselijo. V bistvu se mi zdi da spolh ne vem več, kaj me veseli.
in nobenega nimam več. Nikogar. Še Sebeja ne več

Tak vama bom rekla: nehajta ze govoriti, da nimata nobenega in podobne stvari, ampak raje odprita oci in malo poglejta okoli sebe – seveda trezne – in bosta videle, da ni vse tako kot je videti. Vesta, da je zivljenje vajino, da je lepo, a za to moras nekaj tudi narediti. In to kar je treba ni to, da same sebe prepricujeta, da je ves svet grd in vama gre kaj narobe! Treba si je reci:
“Naredila bom to in to, naredila bom to zase, naredila bom to, da bo mi zivljenje lepse!”
Samo to vama lahko se recem. Zdaj pa je na vaju kako se bosta odlocili. No, veliko srece.

ej, ribica, hvala ti!
ravnokar si mi polepšala dan!

lp

jao..ej..kak lahko folk takoj po nacinu pisanjater pripovedovanja prepoznas :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close