Dominor, b kompleks in melatonin
Pozdravljeni, jemljem Dominor 2x dnevno, lahko vzamem tudi b kompleks, glede na to, da je v Dominorju tudi biotin, ali bo preveč? Imam motnje spanja, prebujanje na 2 uri vso noč (stres, kronični tenzijski glavobol ), razmišljam o dodatku melatonina (valens ali pa sedanam notte), ali lahko skupaj z ostalim? Hvala za odgovor
Spoštovani,
poleg Dominorja lahko jemljete B-kompleks. Dodatek biotina v Dominorju ni problematičen. Za obvladovanje stresa bi vam poleg samega B-kompleksa svetoval še dodatek magnezija.
Glede na opisano situacijo vam v prvi vrsti svetujem, da se o obvladovanju stresa in prisotnosti kroničnega glavobola ter seveda vzrokih za omenjeno stanje najprej pogovorite z vašim zdravnikom. Obvezno vam svetujem obisk zdravnika in posvet z njim še predno se odločite za morebitne nadaljnje ukrepe, kot je na primer dodatek melatonina.
Lepo vas pozdravljam,
Boštjan
Pozdravljeni.
Za sabo imam dve nosečnosti. Prva se je končala z izgubo, saj sem rodila v 6.mesecu (10 let nazaj). V drugo nosečnost sem se potem podala s podporo zolofta in imam zdravo 6-letnico.
Trenutno sem eno leto brez zolofta, jemljem pa Dominor 2x dnevno in imam stanje dokaj pod kontrolo. Občasno (1x na mesec) vzamem polovičko helexa.
Stara sem 35 let in me zanima, kaj je bolje med nosečnostjo? Jemanje Dominorja ali Zolofta? Brez podpore enega ali drugega se v nosečnost namreč ne upam spustiti.
Hvala za odgovor in lep pozdrav,