Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Farmacevt svetuje Dominor

Dominor

Pozdravljeni,

zanima me če zraven Dominorja lahko pijem še ostale prehranska dopolnila. V mislih sem imela B-Kompleks.

Spoštovani!

V stanju stresa so seveda povečane tudi potrebe bo vitaminih skupine B, tako da lahko mirno poleg Dominorja, v priporočenem dnevnem odmerku, uživate tudi B-kompleks.

Lep pozdrav,

asist. dr. Boštjan Martinc, mag.farm., spec. PE Lekarna Mirje Trg MDB 2 Lekarna Ljubljana

Spoštovani!

Imam 36 let. Sem anksiozna in imam panične napade. Sedaj uživam dominor 2 krat na dan in je v redu. Zanima me koliko časa lahko uživam po dve tableti, saj v navodilih piše samo 10 dni in potem eno tabletko na dan. Zanima me še nekaj. Prebrala sem da aminokislina L-triptofan pospeši nastanek serotonina v možganih. Na naslovu http://www.vitalabo.si/zeinpharma/l-triptofan sem te tablete. Ali so smiselne za uporabo. Ali bi mi pomagale, da bi se lahko umirila in kašni so možni stranski učinki. Poleg tega ali jih lahko uživam skupaj z dominorjem.

Hvala za odgovor,

Spoštovani!

Dominor lahko jemljete v dnevnem odmerku 2 kapsul toliko časa kolikor bo pač potrebno. Lahko gre tudi za daljše obdobje.

Uživanje aminoksiline L-triptofan vam odsvetujem, saj varnost uporabe omenjenih pripravkov še vedno ni dovolj raziskana.

Lep pozdrav,

asist. dr. Boštjan Martinc, mag.farm., spec. PE Lekarna Mirje Trg MDB 2 Lekarna Ljubljana

Pozdrav,

zadnje čase sem zelo razdražljiva in sitna, rabila bi nekaj za pomiritev, zanima me če bi lahko jedla dominor glede na to, da imam vstavljeno mireno ali raje neopersen? Hvala.

Lep večer

Spoštovani!

Brez težav lahko uporabljate tako Domior, kot tudi Neopersen.

Lep pozdrav,

Pozdravljeni . Zanima me ali so kakšni stranski učinki pri jemanju zdravila Omnc Ocas 0,4 mg z dominor tabletami . Hvala za odgovor

Spoštovani!

Prehransko dopolnilo Dominor se lahko brez težav kombinira z zdravilom Omnic Ocas.

Lep pozdrav,

pozdravljeni . Zanima me jemanje Dominorja n tablet Helex PROSIM ZA HITER IODGOVOR

Spoštovani!

Ne vem točno kaj vas zanima, vendar v kolikor vas zanima ali se omenjena pripravka (zdravilo Helex in prehransko dopolnilo Dominor) lahko uporabljata sočasno, je odgovor da.

Lep pozdrav,

Pozdravljeni!

Zanima me ali lahko poleg dominorja uživam tudi ostala prehranska dopolnila, npr.resveratrol? Je mogoče kakšna snov iz prehrane v vsakodnevnem življenju, ki mogoče ne gre skupaj z dominorjem, da bi kombinacija utegnila škoditi zdravju?
Hvala! lp

Spoštovani!

Zaenkrat ni znanih nikakršnih interakcij prehranskega dopolnila Dominor z ostalimi prehranskimi dopolnili, zdravili ali hrano, tako da ga lahko mirno uporabljate ne glede na ostalo terapijo.

Lepo pozdravljeni,

Spoštovani,

zanima me ali lahko jemljem Dominor, če imam težave z želodcem? Imam želodčno kilo, refluks, gastritis in manjši ulkus na dvanajstniku, ki je v celjenju. Jemljem Controloc 40mg.

Hvala za vaš odgovor.

Spoštovani!

Dominor lahko jemljete kljub navedenim diagnozam. Vzemite ga po obroku.

Lep pozdrav,

Imam eno vprašanje .. A tale dominor o katerem se tukaj govori – je to tole: https://www.carso.si/dominor, ali kaj drugega? Ne bi namreč rada pomotoma kaj drugega kupila …

Spoštovana,da to je to.lp

Suzana Taseska, mag. farm.

Pozdravljeni,

zdravnik mi je predpisal zdravilo Dominor zaradi stresa. Zanima me ali je varno jemati Dominor glede na mojo situacijo. Pred nekaj meseci so mi odkrili laktozno intoleranco. Zaradi tega sem pila samo mleko brez laktoze. Čez nekaj časa mi še niti to mleko ni več ustrezalo (ko sem pila mleko brez laktoze sem dobila diarejo, ki se ni nehala dokler nisem izločila vseh mlečnih izdelkov). Zdaj pa me zanima ali je torej v redu, če bi jemala Dominor glede na to, da vsebuje hidrolizat mlečne beljakovine. Hvala za vaš odgovor.

Lep pozdrav
Maja

Spoštovana Maja,
Dominor vsebuje minimalno količino laktoze ( manj kot 0,5%). Tako majhna količina naj ne bi povzročala prebavnih težav niti osebam z laktozno intoleranco.
Učinkovina v Dominorju je bioaktivni peptid – hidrolizat mlečne beljakovine, ki nima tako alergenih lastnosti, kot beljakovine v naravni obliki. Hidrolizati skoraj ne povzročajo alergij, še vedno pa obstaja majhna možnost, da boste dobili alergijo na Dominor. Ker ne moremo vnaprej vedeti, kako bo vaše telo reagiralo, vam predlagam, da izvedete tako imenovani obremenilni test. Začnite z jemanjem in v primeru pojava težav jemanje prekinite.
Lep pozdrav

Suzana Taseska, mag. farm.

New Report

Close