Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija dominik golenhofen

dominik golenhofen

Imam otroka, ki bi ga želela peljati na bioresonanco. Kakšne imate izkušlje z Dominikom Golenhoferjem? Malo sem skeptična, ker je po osnovnem poklicu gradbenik in je kasneje delal izpite za zdravilca v Nemčiji.

Hvala za vse odgovore.

Meni ni bil všeč še posebej zato,ker ne zna slovenskega jezika,ampak govori le nemščino,to nam je vzelo kar nekaj časa.Tudi njegov pristop mi ni bil všeč,pa tudi cena je kar visoka,še posebej ker ni zagotovila da se bo alergija odpravila.To je moje mnenje,drugače pa uporabi iskalnik,mislim da je bilo na njegovo temo že kar nekaj napisanega.Lep pozdrav,pa čim manj alergij.

Tudi nam ni bil všeč, iz podobnih razlogov.

Moj vtis je dober. Ima veliko znanja in nevsakdanjih pristopov do težav. Bistven problem pa je, da se njegovi “pacienti” težko držijo strogih diet in ostalih napotkov ter še vedno premalo vlagajo v svoje zdravje in zdrav način življenja. To je moje mnenje in velja za odrasle in prosim ne ga posploševat.V soboto 1.12. ima dan odprtih vrat, tako piše na njegovem forumu zdravilstvo.

pozdravljeni

jaz sicer pri njem še nisem bila,sem pa naročena. Me pa že to zelo moti,da če hočeš na njegovem forumu komu kaj svetovati, zgleda če njemu ni všče sploh ne moraš.

l.p.lc

Meni je bila zadeva (testiranje) precej za lase privlečena, pa še draga povrhu. Na koncu je ugotovil, da alergij ni (čeprav so jih pokazali alergološki testi, predvsem pa smo tudi sami doma ugotovili, da močno in nedvoumno odreagira na določena živila, tako da ne vem…

moje izkušnje z njim so zelo dobre

do sedaj smo se zdravili pri njem moja dva otroka in jaz

otroka sta imela alergijo na mleko in seneni nahod pa je oba pozdravil, jaz pa imam težave z migrenami že celo življenje in moram povedat, da me od njegove prve terapije glava več ne boli

je pa res, da se je treba držati diet

glede izražanja pa še to: Dominik se je že precej naučil slovenščine tako da ne potrebuje več prevajalke in se z njim normalno lahko pogovarjaš

Moja hči je jutri naročena na prvi pregled pri njem, poročam!

Prosim Tincci, res me zanima kako bo s tvojo puncko. Vso sreco ti zelim !

Evo, sva danes od prvega pregleda. Nisem mu rekla, na kaj je najbolj alergična, ampak da je pač na skoraj vse, in je ugotovil bistvo pa tudi tiste male senzibilizacije je vse odkril. Jaz sem navdušena. Sem se bala, da mi tip ne bo všeč, ker so ga ene tok kritizirale, ampak na mene je naredil dober vtis in naslednji teden začneva s terapijami. Je pač en svoj tip, bolj zadržan, ampak midva sva se ujela, mene zanima predvsem strokovnost in ne, če me zna nasmejat;)) Tudi mojo glavno alergijo je takoj ugotovil, samo za par sekund je bajalico name usmeril, tako da jst sem navdušena in bom še bolj, če bodo terapije vsaj malo pomagale. Upam, da ne hvalim prehitro in da terapije kaj pomagajo.

lepo, da se kdo strinja z mano

Meni je bil všeč, slovenščino govori tekoče, resda včasih ne najde takoj ustrezne besede, a mene to ni motilo. Je pa treba razumeti, kaj nam hoče povedati. On pravi, da je sladkor glavni krivec vseh alergij, ker nam povzroča prekomerno rast glivic, te pa uničijejo naš imenski sistem v črevesju. Kajti 70% imenuskih celic je v črevesju. Jaz sem se očitno AD rešila, se mi pa po rokah še vedno naredijo izpuščajo, kadar jem sladke stvari. Moje mnenje je, da mu lahko zaupam(o).

Koliko pa pri njem stane terapija?

prvi pregled 18.000 Sit, naslednje terapije po 9.000 SIT

New Report

Close