Najdi forum

dominacija

Mene pa zanima, kako kaj gledate na igrice dominacije. Vas to privlači, odbija, ste že poskusili? Se vidite v vlogi dominantne ali podrejene osebe? Kaj vas pri tem privlači, kaj odbija?

Kakršnokoli moraliziranje me sploh ne zanima, je pa seveda dovoljeno. Dejstvo je pač, da je po več raziskavah dominacija ena najpomembnejših seksualnih fantazij, tako moških kot žensk. Spletnih strani na to temo, ki brezplačno pokažejo zeloooo dosti se mi zdi da je še mal več, kot drugih strani označenih z xxx.

Kar se mene tiče me stvar ful privlači, poskusil pa še nisem. Enkrat sem sicer na to temo bral, da si marsikdo želi bit tepen, a razočaranje je ponavadi toliko hujše, kolikor močnejše so batine. Malo bolj me privlači vloga dominantne osebe, khm gospodarja, ki tepe svojo sužnjo (da ne bo nesporazuma, stvar nima prav nobene zveze z nasiljem!), me pa večkrat mika biti tudi podrejen. Privlači me pa kar širok spekter zadajanja bolečin, od šeškanja z roko, bičem, palico, šibo, ful me vzburja, ko se poznajo sledi na koži, privlačijo me kake ščipalke na intimnih predelih, tudi vosek, čeprav je to verjetno ena velika svinjarija, ki jo je pol potrebno čistit… Me pa ful odbija kakršnokoli prebadanje.

Vaše izkušnje, želje, fantazije? Stvar se mi zdi kar zanimiva, razen tega pa vsaj v zadnjih cca 3-4 mesecih nisem zasledil, da bi tekla debata o tem.

Aja, pa da ne bi kdo slučajno mislil, da gre za oglas. Napišite svoje mnenje, če se vam da, in seveda če si upate (ja, vidite kak je težavno, če vas ljudje poznajo kljub nick-u) in seveda, ne bom se čudu, če me boste raztrgali. Mimgrede pa, najboljši seks sem imel z deklico, ki jo strašno vzburja, če jo partner z roko tepe po zadnjici, in to tako močno, da se sledi poznajo še naslednji dan.

Mene te stvari niti mal ne privlačijo, ker nisem ravno oseba ki ljubi bolečine…rada imam strasten, divji seks ampak brez da je prisotna kakršnakoli bolečina. Na splošno se mi te stvari zdijo kr mal sick – ščipalke, prebadanje, tepenje da se ti poznajo sledovi…

mene tud te stvari ne privlačijo preveč.
imam rajši bolj klasične akcije.

_____________________________________ življenje ni orehova potica

prebadanje tudi mene odbija. sicer pa je intimni nakit oz nasploh tudi uhani ravno tako prebadanje, kajne?

Nimam intimnega nakita in ga tut ne bi imela, ker mi to ni nč spešl ampak eno preseravanje…

Jaz moram met vse pod kontrolo. Včeraj smo se pogovarjali o tem, in moj prijatelj je rekel, nekomu, da si bom jaz našla takega tipa, ki bo dominanten, in me bo hotu na nek način podredit, sam v bistvu bo pa vse v mojih rokah, ne da bi se on tega sploh zavedal. Ker če bi se začel, bi se verjetno začela kregat, jaz se nebi počutila svobodno in bi verjetno slej kot prej šla narazen. V bistvu je imel kar prav, ker jaz po eni strani nočem copate, po drugi mam pa rada, da kdo tu in tam pritisne name in mi nekaj prepove, sam da se lahko potem jaz temu uprem. In potem nazadnje je vedno po moje, sam ene stvari še vedno na skrivaj naredim tako kot jaz hočem (kar po eni strani ni prav, po drugi pa to ni nič takega, sam tipi so ljubosumni že zaradi malenkosti).

Ja, res ni fino, če te ljudje poznajo kljub nicku….. vsaj pri kakšnih delikatnih temah. Tam potem nič ne napišem ali pa stvar obrnem na hec :))

Ampak, tale tema pač ni tabu… ali pa nič ne skrivam :)) Ne maram bičanja in podobnih sado-mazo igric, tudi možu ni všeč (vsaj rekel mi je tako). V postelji ne maram biti ne podrejena in ne maram igrat šefa…

Razne igrice – šolarka, posiljevalci, bolniška sestra,…. se mi zdijo tako smešni, da bi se pomojem cel cajt samo režala in s seksom ne bi bilo nič :((
Spolno življenje si lahko popestrim tudi na drugačne načine :))) Tako kot je nama všeč.

Verjamem, da nekatere to vzburja in vem, da ni povezano z nasiljem… smo pač samo različni in nimam nobenih predsodkov do ljudi, ki jim je to všeč….

Sem poznala dekle, ki je ful uživala v bičanju in polivanju z voskom po intimnih delih, pa kletvice in zmerjanje.

Kot da bi opisovala mene :)))

:)))
meni je to tudi tako smešno (šolarke,bolniške sestre…) da že če bi probali bi se verjetno sam režala……ja no pa sej pravijo da je smeh pol zdravja :))

drugače pa meni tudi ne paše bit bičana niti da bi jaz koga bičala ali kaj podobnega

lp

Sam ti maš rada, da te tip zdominira ;))

___________________________________________________ http://www.mobisux.com/tabla/download.php?Number=2170983

Pol zdravja je smeh, ta druga polovica pa seks…. Kako bova zdravi, če se oblečeva v bolničarki in paradirava po spalnicah :)))

Pa ravno zdaj, ko so sami prehladi. A misliš, da deluje tudi proti virozi?

:)))))))))))

ja, mi je všeč, vendar ne sadizem.,..

aha, pol pa mazohizem… :))))

ne, tudi ne.

kaj pa ti? ali rad dominiraš?

Ja kaj pa ti je pol vsec, ce si ze rekla da ti je vsec, ko je bilo vprasano ali je komu vsec, to kar je bilo njemu vsec?

nisem vsega prebrala, v bistvu samo naslov in nekaj odgovorov…
Kaj pa ti? Ali kaj takega prakticiraš oz. imaš rad?

Koga “pretepst” da se zrajca?..To ni zame…

:)))
ja proti virozi pomaga baje sam če se tvoj obleče v dohtarja :))

glih zadnjič mi je moj pravu da me je sanjal da sm bla oblečena v šolarko …tipo t.a.t.u. (črno krilce,bela bluzca,črna kravata in samostoječe najlonke) sej zna bit zanimivo sam dvomm da bi zdržala brez smeha
:)))))
pa še resno in ukazovalno bi se mogla delat hi hi hi :))))) komedija :)))))))

a jaz???
Saj sem napisal, kake so moje fantazije. V življenju pa imam rad enakovreden odnos. Bog ne daj, da mam opravka s kako koko, ki nima tri čiste v glavi. Res pa je, da poznam kar nekaj moških, ki jim je pomembno to, da so oni glava, da so jako pametni pred svojo bol ko ne zabito bejbo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close