Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? DOMANČIČ

DOMANČIČ

pozravljeni!

zadnji teden se želim naročiti k njemu na terapijo, pa vedno kadar kličem ali je zasedeno ali pa zvoni v prazno, pa kličem v larix recepcijo in mi vedno rečejo, poskusisite čez 2 dni…in tako v nedogled…kaj naj bi to pomenilo?

hvala za nasvet!

lara

Najbrž je zelo zaseden – slišala sem, da se čaka vsaj kaka dva meseca, ne vem… Vztrajaj še naprej, druga ti ne preostane!

Lara obisk pri Domančiču je samo zgubljanje časa kar ti povem iz lastih izkušenj, kajti ni mi sploh pomagal in ne samo meni tudi našim družinskim prijateljem ter niti od moje prijateljice kolegici. Tako, da mislim da je vse v posameznikovih glavah. Drugače pa probaj zgubiti nimaš kaj in sam odnos do ljudi, ki ga ima Domančič je grozen. Podcenjuje vsakega posameznika in vsakega jemlje kot da ne bi bil človek, tako da mislim da je bolje da se obrneš drugam…srečno Če imaš zdavstvene težave ti priporočam dr. Kajumov, saj poznam ljudi, ki jim je resnično pomagal in tudi jaz grem ta mesec k njemu, tako da ti lahko javim kako se je obneslo.

Tudi jaz imam slabe izkušnje z Domančičem in z mano vred par oseb, tako da ti ga iz srca ne priporočam. Kly kje pa se da dobiti naslov od tega Kajumovga,hvala

kly strinjam se z tabo. Domančič je dobil samo priimek. Tudi jaz sem iskala nekega bioenergetika in na srečo sem dobila eno tel. št. ki ta gospod. gleda v oči roženice in ti vse pove. (ni bioenergetik). Tako sva blizu oz. iz istega mesta pa nisem vedela, da zdravi. Naročena sem jutri ob 17. uri in vam sporočim kako je bilo.
Baje, da je zelo dober stručko in tudi zdravi, zdravi tudi na daljavo in to brezplačno. Jaz mislim, da to so tapravi ljudje ne pa tisti, ki hočejo zaslužiti masiven denar od bogega bolanega človeka.

Lepo vas pozdravljam
Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Doroteja zelim ti veliko sreče jutri in javi mi prosim ter če boš zadovoljna z njim bi te prosila, če mi javiš njegov telefon ali naslov, hvala ti ter lep dan še naprej

Dr. Sergej Kajumov: 041/595 570, Lj

Draga kly kot sem ti obljubila, da ti sporočim. Kako naj ti povem, kako je bilo, ker še danes ne morem dojeti, da je vse tako kot mi je govoril iz mojih roženic. Ne morem verjeti, da popolnoma vse ve in še nisem naletela na takšnega zdravitelja, da bi mi vse povedal in zdravil.
Ne bi rada kaj pisarila na forumu o tem, lahko ti posredujem njegovo te. št.
041-685-449 ali 05-6549-245 Franc Božjak.

Franci je diplomiral na Akademiji Galileo” Galilei”, Trento, Italija za higienistične znanosti (naturopatija in iridologija).
kly če boš zadovoljna sporoči mi.

Želim ti vso srečo.

Lep pozdrav
Doroteja

Hvala ti Doroteja…ti javim, kako je bilo…lep dan se naprej

Doroteja, a bi mi lahko povedala kje dela g. Božjak.

Pozdrav

Ta g. Božjak dela pri Škofijah. Ko prideš, do trgovine in frizerskega salona, samo naravnost greš in išči hišno številko 51 ali 54 nisem sigurna sem pozabila. Meni je pomagal. Če se boš odločila k njemu mi sporoči, če si zadovoljna.
Se opravičujem, ker ti sedaj pišem, ker to stran malo kdaj odprem.
Lep večer
Doroteja

Samo v vednost: jaz poznam (DOBRO poznam, ker so moji sorodniki) najmanj štiri ljudi, ki so pri Domančiču ozdraveli. In to hudi primeri, pri katerih so zdravniki rekli, da ni pomoči (kar je res v toliko, da jim ONI prav gotovo niso znali pomagati). Čakajo vsi dolgo, dva meseca sta še malo (mimogrede: koliko časa bi pa čakali na socialnem zdravstvu…?).

Tudi jaz sem bila pri njem in je res – izguba časa in denarja. Najhuje pa ni to. Karkoli je že narobe s tabo, če hodiš k alternativcem, na koncu izgubiš tudi upanje in vero v poštenost ljudi.
Ojalšaj si muke in ne hodi k alternativcem. Samo upanje v to, da se kdaj pozdraviš, ti vzamejo.

Res je, Domančič ima neke sposobnosti. Ampak, nikjer ni dokazano z nobeno metodo, da te njegove sposobnosti zdravijo. Še več, niti ni dokazano da niso škodljive.

naj mi ena več pove, kako zgleda pri tem Kajumovem, ki ti gleda roženice itd. Koliko ste plačale in kakšne diagnoze vam je postavil? Je samo diagnostik ali tudi zdravi? A osebnemu zdravniku poveste, da ste bile pri njemu? Jaz bi res rada šla, samo nisem blizu Ljubljane, ampak Štajerska.

New Report

Close