domače predavanje
ali kdo ve, da obstaja kaj takega, da ozdravljen narkoman hodi vsake toliko časa na dom h kakšnemu staršu narkomanu, kjer se zbirajo še ostali svojci drugih družin narkomanov in jim ta ozdravljen narkoman predava?
se to sploh sme delati ali gre preko kakšne skupnosti? in mislite, da ta ozdravljen narkoman dobi kaj denarja za to soljenje pameti?
meni je to vse čudno.
in sem še izvedel, kar mi je še bolj čudno, da en s.p., ki ima s svojim otrokom težave zaradi drog zaposluje narkomane, katere pa kasneje odslovi… tolk, da izvleče neke informacije ipd.
jaz bo to družinsko podjetje narraje skurcal, ker dela take in zakaj sploh dela to? da potem okoli govori zakaj tega in tega ni zaposlil in dfa ima ta pa ta veze z drogami?
kaj menite?
lp.
Elia, mislim da je dobro, da bi enkrat šla oz šel tja pogledati. Možno je, da so se zbrali kakšni znanci in prosili koga da jim kaj pove, prav gotovo pa ni to, da bi bila tam redna predavanja. Prej bi se to zgodilo na kakšni skupnosti, ki jo poznamo in je organizirana. No tudi jaz poznam nekoga, ki je s.p. ukvarja se z montažo radiatorjev, vodovoda in ima sina, ki je bila li je narkoman in je zaposlil enega zasvojenca na črno, kot da je usmiljen do teh ljudi, ker če ne dobijo službe so spet na cesti in zapadejo spet v drogo. Ampak tam, se je res delalo……… Če te skrbi zaradi kakega svojca, da zahaja tja……..pojdi še ti in preveri na licu mesta.
ja obstaja ampak ne pri kakšni družini ampak prov organizirano, legalno
v portorožu v župnišču pri očetu Prelcu
tam se zberejo starši narkomanov, narkomani ki se pripravljajo na komuno, ozdravljeni narkomani in njihovi starši pa kakšen strokovnjak pride vsake toliko
srečujejo se pa ob ponedeljkih, nisem sigurna ali ob 19ih ali 20ih