Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Domače branje – nujno!

Domače branje – nujno!

Pokličeš zidarje – fasaderje – pa ti novo fasado ruknejo gor, recimo:)))))

če ma kdo to obnovo naj mi pove prosim !!!!!

nujno rabim obnovo od marjana tomšiča Vruja
prosim čim prej
hvala!!

Rabila bi obnovo knjige
P. Kovač: Andrejev ni nikoli preveč .

Hvala !

In zakaj knjige nisi prebrala?????

Dežela odrezanih glav – Dim Zupan

Nujno rabim kratko obnovo.

Prosim za odgovor.

Hvala.

nujno rabim obnovo za pastirce(bevk france) plis

A se vam res zdi produktivno na forumu ljudi prost za obnovo? Če že knjige ne morte prebrat, vsaj mal poguglite, razmislte o tem, kok je virom za verjet in iz tega sestavte obnovo…
Pa a še niste opazil, da kakšnega kokretnega odgovora v tej temi še ni blo 😛

ej nujno bi rabo obnovo knjige skriti dnevnik od leopolda suhodolčana.

l.p.

rabm domače branje momotaaa prosim še donss!huala

potrebujem domače branje do jutri Momo nujno

Hvala

Mi lahko kdo pomaga rabim kratko obnovo od pravljice Hotel sem prijeti Sonce.

obnava tete magde prosimmm lepoooo!!!!!!!!!!!!! hvala

nujno rabim obnovo knjige Andrejev ni nikoli prevec
Hvala

nujno rabim obnovi od
svetlana makarovič- počitnice pri teti magdi
nika maj – potovanje v središče galaksije

hejjjjj…………….jst bi rabla strnjeno obnovo svetlana makarovič:teta magda prosim čim prej……pa če ma kdo oceno knjige narejeno od tete magde mi nj pove prosim 🙂

Prosim za obnovo knjige momo!!!
Nujno!!!

Svetlana Makarovič obnova Teta Magda

Zgodba opisuje Magdine dogodivščine z ustvarjanjem. S svojimi spretnimi rokami preobrazi rumeno bluzo v zeleno, zeleno bluzo v šal, ta pa na koncu konča kot vrečka za dišave. Odpre tudi salon Madeline, v katerem prodaja šopke iz umetnega cvetja po »najnovejši modi«, a ga še isti dan zapre. Poleg ustvarjanja njene dneve zapolnjujejo še nečakinja Punči, prijatelj in skorajšnji ljubimec gospod Poglajen in njegov nečak, ter pes Snežko. Največ stikov z Magdo med vsemi opravljivimi sosedami pa ima Pavlina, osamljena ženska, ki si poskuša najti moškega. Nekega dne pride k Magdi s celim kupom pisem, ki so ji jih napisali moški, zaradi njenega oglasa v časopisu. Magda Pavlini prepove oditi na zmenek in tja odide sama, ter spozna, da je Pavlini pisal sam gospod Poglajen. Zaradi tega se s Poglejenom spreta. Kot rešiteljica vseh živih bitij, domov pripelje pijanca, ki ga sreča v gostilni, a ga kmalu izžene. Poskusi rešiti tudi dojenčka, ki ga njegova mama za kratek čas pusti pred lekarno, in ga odpelje k sebi domov, k pravi mami pa ga vrne policija. Kljub vsem izkušnjam pa ne more preprečiti odhoda njene Punči v internat.

sorry nimam ampak tudi jst rabim

New Report

Close