Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Posvojitev otroka in rejništvo Doma se več nepočutim varnega

Doma se več nepočutim varnega

kaj naj naredim v primeru da se doma počutim ogroženega,zelo me srkbi za mojo varnost in zdravje.Na koga naj se obrnem? malo sem bral po internetu pa me zanima ali se lahko sam odločim da zapustim svoje biološke starše in me dajo v rejništvo? kajti tako več nezdržim.Oče pride domov usak dan pijan,se posledično nemorem učit, ker kot tudi večina ostalih ki to berete poznate ljudi ki so pijani da so neznosni in so vedno živčni ter se derejo.usak dan sem u strahu kdaj nas bojo vrgli na cesto kajti neplačuje položnice za komunalo(v dolgovih je kar krepko)-Mami sem zagrozil naj nekaj naredi glede tega pa je rekla le da ona nič nemore? Pa prosim pomagite mi.Prosim le za resne odgovore(kar se dogaja pri nas sem opisal le na kratko)!!

Sklepam, da hodiš še v solo. Obrni se na učitelja ali učiteljico, kateri najbolj zaupaš in povej, kako se počutiš doma. Lahko se obrneš tudi na šolskega psihologa ali drugega delavca iz svetovalne službe. Sigurna sem, da ti bodo pomagali. Srečno!

Koliko si pa star in od kod prihajaš?

Če bo povedal v šoli, bodo klicali starše. Potem bo šele šiba pela… Za take stvari so CSD-ji. Pa srečno.

New Report

Close