dolžina pasjega spolnega uda
Ni res, na drugem forumu je pač napisano bolj natančno, bistvo je isto!! Ampak preprostemu človeku kot si ti, to pač ne more biti jasno 🙂
Ja, vprašala sem, kako dolg je pasji spolni ud med aktom, ker se mi je pač zdelo, da je njegova dolžina nenormalno dolga. Napisala sem tudi, da sta se mu naredili dve veliki bunki, seveda, napaka je bila moja, morala bi vedeti, da človek, kot si ti, tega ne more vedeti. Ti veš samo, da morajo mačke ostati v gnezdu do dop. 3. meseca, da morajo biti zaprte v stanovanju, da lahko gredo ven samo pod nadzorom in bla bla bla, takoj, ko pride do malo konkretnejšega vprašanja, tvoje znanje mrkne…
Seveda, takrat je pač najbolje vse skupaj proglasiti za provokacijo, saj tako najlažje zakriješ svoje NEznanje 🙂
Da nisi ravno odprte glavice nakazuje tudi to, da trdiš, da sem provocirala tudi veterinarja! A se ti res zdi, da lahko nekoga provociraš z zadevo, ki se lahko dejansko zgodi? Meni to dvoje ne gre skupaj…
Verjetno si ti tista oseba, ki ne zna drugega kot provocirati, potem pač sodiš po sebi 🙂
Kakorkoli, z mojim psom je zdaj vse v redu, bi ti pa prav privoščila, da bi se nekega dne (morda že danes, jutri, nikoli ne veš) znašla v nezavidljivi situaciji, in da bi te ljudje, namesto, da bi ti svetovali, proglasili za norca!!
Papa
Šele zdaj sem prebrala tole temo, vse odgovore in tudi odg. veta. Ne vem Yo, če si ti vse to prebrala ker drgač ne vem če bi vprašala kaj takega. Tu so avtorja zmerjali s psihijatričnim bolnikom, da provocira, piše budalščine itd itd. Ti pa vprašuješ v čem je bil vetov odgovor drugačen. Jojprejoj se je že mojmu psu tudi to zgodilo pa je na srečo vse šlo samo nazaj smo ga že ravno hoteli k vetu z njim. Tak da malo več kulture na tem forumu nebi škodilo.