dolžina pasjega spolnega uda
Mogoče zato, ker načeloma ljudi ne zanima dolžina penisa njihovega psa. 😛
Sem pa ti našla tale link, če ti kaj pomaga.
LP
http://wiki.answers.com/Q/What_is_the_average_size_of_a_dog%27s_penis
Če ti praviš, da provociram, bo že držalo. Ti že veš!
Srčno pa upam, da se boš spomnil-a svojega odgovora, ko se bo kaj podobnega zgodilo tvojemu psu!!
Sicer pa sem enako vprašanje zastavila veterinarju tukaj na forumu, bomo videli, če bo tudi on vzel moje vprašanje za provokacijo!! Resnično si tepec!
Fiamma, tebi pa hvala!
Ah … erekcija pri psih ne poteka enako kot pri človeku 🙂 to je ena stvar, tudi kastrirani psi, ga “pospravijo”, ko recimo ne urinirajo.
Druga stvar pa je podobna kot pri človeku in to je, da pač vsak pes ne glede na velikost nima enako dolgih splonih udov. Tako vprašanje je približno enako temu, kot da bi vprašal, kako dolg je spolni ud pri 175cm visokem moškem … nesmiselno vprašanje torej, pa če gre za provokacijo ali pa resnično vprašanje.
Ne skrbi, glede na opis ni s tvojim psom nič narobe. Ima pač “dolgega” upam, da komu ne povzroča manjvrednostnega kompleksa 😉
Saj ne morem verjet.No to da naskakuje iz dominance mi je znano,samo takrat fizično ne pride do paritve ampak samo simulira.Me je kar prestrašilo,ker imamo majhno psičko in večjega psa,in če bi naš kastriran pes dejansko naskočil psičko bi jo lahko fizično poškodoval,ker je toliko manjša.Do sedaj sem živela v prepričanju,da je dejanska paritev pri kastriranih samcih fizično nemogoča.
Vsi psi se lahko medsebojno oplodijo, pri vseh traja brejost enako časa tudi vsi ciklusi so enaki ne glede na velikost.
Teoretično lahko ketrikoli (nekastriran) samec oplodi katerokoli (nesterilizirano) samico je pa to pri velikih razlikah v velikosti res precej težko (samica je tako “pri tleh” da večji pes “ne doseže”), se pa verjetno, če sta psa dovolj iznajdljiva lahko zgodi tudi pri velikih razlikah.
V takšnem primeru je manjša psička v nevarnosti, saj so lahko mladiči genetsko veliki po očetu.