Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Psihologija in psihiatrija Depresija, anksioznost in razpoloženjske motnje Dolgotrajne posledice zaradi depresije in anksiozne motnje

Dolgotrajne posledice zaradi depresije in anksiozne motnje

Pozdravljeni,

Približno leto in pol do avgusta letos sem imel intenzivno depresivno epizodo in stalno anksioznost z overthinkanjem, čudnim utripom 24/7 in zelo slabim spanjem. V službi bolniške, skrajšan delavnik, produktivnost nizka, energija 20%. Razlogi za depr/anks. niso več pomembni/relevantni, tako da bi moralo biti že ok.

Sedaj je minilo skoraj 4 mesece in sem  boljše, ampak zdi se, da imam še vedno težave s srcem, dihanjem zaradi dolgotrajne anksioznosti. Srčni utrip pri sedenju cca 100, odvisno od stresa. Težave s koncentracijo. Šport otežen. Nimam razlogov za stres, so why?

Do kontrole je še nekaj časa, zato me zanima … Je možno, da imam dolgotrajne posledice? Ljudje imajo v mirovanju pulze 60 do 70 pri moji starosti  (med 26 in 33), jaz pa 90 do 110. Če bi imel tudi prej težave, se ne bi čudil, tako pa … Pomirjeval ne smem jemat zaradi drugih zdravil.

 

Ima še kdo dolgotrajne posledice in kako ste jih rešili?

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

New Report

Close