Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Dolgotrajen izcedek iz nosu

Dolgotrajen izcedek iz nosu

Pozdravljeni,

prosila bi vas za mnenje. Nasa 5 letnica, ki obiskuje vrtec, je 3 tedne nazaj zbolela z navadnim prehladom, brez vrocine. Torej izcedek, bolece poziranje. Po nekaj dneh je bila bolje s poziranjem, izcedek pa se danes traja, torej ze skoraj 2 tedna zelo gost rumenkasto zelen izcedek. Naj povem, da je normalno zivahna, aktivna cez dan, diha pa na usta tudi cez dan in ko spi. Nosu ne moremo odmasiti, operil ne pomaga. Ob spiranju z fiziolosko pa obilo sluzi in potem nos takoj spet zabasan.

Jo peljem na pregled k dr.?Naj povem, da stalne pediatrinje pri nas v zd ni ze vec kot 2 leti, pa je potem malo tezko, ker otroka vsakic pregleduje nekdo drug.

Lepa hvala za odgovor, pozdrav,

Nos očistite s fiziološko raztopino, nato svetujem Operil ali Olynth pršilo 2x dnevno. Ko date pršilo, naj 20 minut ne piha nosu.

Če se stanje ne izboljša, boste šli na pregle, seveda.

Če imate v družini alergije, je možen tudi seneni nahod.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close