Dolgi nohti
Presenetljivo veliko vas ne mara dolgih nohtov. Jaz pa sem vedno mislila, da tipi sam na dolge nohte padajo:) No, vsaj moj dragi mi sploh ne pusti, da bi si jih porezala. Nihče pa ni omenil kako dolgi nohti so jim všeč. Jasno, da so zelo dolgi nepraktični in so samo za gospodične, ki ne opravljajo gospodinjskih del. Ampak zmerno dolgi so pa ponavadi lepi (če so urejeni) in precej bolj elegantni od kratkih in po možnosti še pogriženih. Sama si zelo dolgih ne morem niti nočem privoščiti, ker bi se itak takoj polomili (pomiješ posodo, daš prat perilo, ga obešaš, likaš, pomivaš po tleh in nakoncu ne ostane nič). Ravno v ponedeljek sem šla lepo na manikuro in zdaj sem z njimi prav zadovoljna. Dolžina je ravno prava, vsekakor pa ne bi hotela imeti kratkih nohtov. Nope.
Meni so dolgi nohti ( ne preveč dolgi) na ženskah full všeč, zgledajo tak elegantno, zato imam sama tudi dolge nohte, če se le da. Pa fajn je, ko lahko tipa z njimi tak fajn zgečkaš. Seveda so mi všeč dolgi nohti samo na rokah, ne na nogah.
Na tipih pa mi dolgi nohti niso všeč.
men osebno niso všeč dolgi
Cotka mmmmmmm
NICE
Men je to lepo, sam ce so pa prevec dolgi me pa skominajo in so prav nagravzni..srednje dolgi, lepo urejeni pa je..
Meni je to hudo noro, ampak moja tega ne mara preveč in si jih redno striže.
Samo dolgi pa rajcajo!Hudo
Forum je zaprt za komentiranje.