Najdi forum

Dolgi nohti

Kaj mislite o tem? So vam všeč, seksi ali vas odbijajo? Seveda, lepo urejeni, da se razumemo. Zanima me zato, ker sva včeraj imela s kolegom zelo burno debato na to temo. Torej fantje, moški z besedo na dan.

Moj zmeri tečnari, da naj si že postrižem kremplje, ker ga stalno praskam … :))))))

No … ravno včeraj sem mu ugodila in sem si jih malce skrajšala :))))

Lp, Bgv

Da nohti na ženski že, toda ne pretirano predolgi.Je včasih tudi moteče (uporabno moteče).

Ni važno, kakšni so, samo da niso v napoto. Tako ekstremno dolgi mi pa niso preveč všeč. Hehe, vedet morete to, da se dolg noht prej zaplete v kašno stvar in pole odlomi … tisto celodnevno tarnanje in vzdihovanje kako to popravit je pa malo odbijajoče 😉

proti…da ne rečem, če so kakšne nagravžno modre barve

Pri meni s tem ne bi imeli težav…edino če bi mela umetne gor…takrat skoraj vedno popraskam tipa po hrbtu…pa ne zanalašč ;))

Hm, zanimivo, meni je pa najdražji kupil ravno modrega. Samo ne vem ali je nagravžno moder ali ni? : ))))
Mene pa motijo dolgi nohti na moških. Blajakkkkk, nagravžno…. eni imajo vse nohte dolge, eni si pa puščajo dolge samo na mezincih, brrrrrrrr…..
Na dekletih so mi pa všeč dolgi nohti, pa urejeni morajo bit. Kakšne extra long variante pa ne maram, kot je uno ženšče, k hoče prit u knjigo rekordov.

Tolk od Češple!

Moje osebno mnenje: všeč so mi taki podolgovati, ne taki okrogli, kot da so pogriženi :((, lepo oblikovani in srednje dolgi, če pa so še prstki lepi elegantni, pol pa uhhh, :)))))

Men niso sexi….

meni so najbolj vsec bolj kratki pa pobarvani s prozornim lakom

Meni niso preveč všeč.

Pa veste v čem je finta dolgih nohtov? To so nosili stari Kitajci, dolgo dolgo nazaj..ne le ženske, tudi moški. Na ta način so pokazali, da pripadajo najvišji kasti, ki ji ni treba delati. Puščali so si zelo dolge nohte..

Zelo všeč

dolgi, zrihtani pa taki umirjen lak al pa tudi prozoren mmmmmmmmmmmmm

pa seveda naravni

umetni so bljak

Pikapoka, kaj pa tvoj kolega pravi na take nohte?

odbijajo … kajti so precej nevarno orozje katerega ne opazisssssss predennnnnnn …………………………..

…preden drug dan nisi čist popraskan??? :)))

Definitivno seksi in še lepi prsti pol je pa super

Lp

men dolgi nohti niso kaj preveč všeč. Ok, če so lepo urejeni, še gre. Sama mam zato kratke, če že nalakirane, samo s prozornim, samo tud ne vedno, ker sem prelena 🙂 Dolgih sama ne bi mela, tud plezat ne morem s takim pa še zalomjo se takoj. Na nogah mam poleti dostkrat nalakirane, kratke itak 🙂
Umetni nohti…bljak 🙂 Dolgi nohti pri tipih…bljak 🙂 (ok, oproščeno unim, k igrajo kitaro 🙂 Nalakirani nohti pri tipih….mmm,enim paše.

Všeč, všeč, zelo sexy…..

Niso mu všeč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close