dokumentacija – posvojitev v Makedoniji
Zdravo!
Mene so vprašali, ker so potem spodaj napisali za kateri namen to izdajajo. Ker pa sta v moji službi doslej posvojila otroka že 2 sodelavca, ni bilo nobenega problema, so že zverzirani – niso mi pa dali potrdila o letnem dohodku temveč podatek o neto plači za zadnje 3 mesece. Kar se pa tiče zaposlitve so mi pa napisali, od kdaj sem zaposlena, na kakem mestu ter da sem zaposlena za nedoločen čas.
LP
pOZDRAVLJENI ŠE 1X,
Kar se pa tiče seznama, pa na tem seznamu od Kitty:
o rojstni list zakoncev
o poročni list zakoncev
o potrdilo o nekaznovanju in roditeljski pravici
o zdravniško potrdilo
o psiho socialno mnenje csd
o pedagoško mnenje
o dokument o primernosti za posvojitev
o potrdilo o letnem dohodku in zaposlitvi
o fotografije para, hiše, spalnice, otroške sobe, kopalnice, kuhinje in ožjih družinskih članov
o fotokopija potnih listov
o izjava o obvezi
manjka nasledne:
vloga, življenjepis, overjeni izpis iz zemljiške knjige, potrdilo o državljanstvu, overjeno potrdilo o izobrazbi, potrdilo, da niso bile odvzete poslovne sposobnosti
Kajti jaz sem ta seznam dobila iz Makedonije, govorila sem osebno, in sem poslala že po novem sistemu, na CSD, nato ministrstvo in šele nato Makedonija. Ne potrebuješ pa pošiljati več fotografij, kajti tudi na CSD je rekla, da naj jih ne prilagam.
Toliko zaenkrat,lep pozdrav, pa SREČNO, ANDRA
Pozdravljen,
jaz mislim da to ni nobena ovira, saj sta LASTNIKA, vedi da nekateri niso lastniki in samo živijo npr. pri starših. Ne vem sicer kakšne kriterije imajo in koliko gledajo na to, ali delajo selekcije in nekaterim prednost, ampak dobro je, da sta na svojem.
Kar pogumno naprej, tudi za vaju se bo našel sonček.
Lep pozdrav in SREČNO, ANDRA