Najdi forum

Dokumentacija

Spoštovani g. Bruno,
hvala za odgovor v zvezi z skrajšanjem zavarovalne dobe, imam pa še eno vprašanje povezano z popolnoma drugim primerom.
Pred letom je imel mož prometno nesrečo v tujini (krivda na strani italijanskega voznika). S postopkom, ki ga je vodil pooblaščenec naše zavarovalnice ni zadovoljen oz. želi videti dokumentacijo v zvezi z zahtevkom za povrnitev škode in odškodnine za poškodbe, vendar mu dokumentacija, niti na poziv odvetnika, ni predložena. Prosim vas če mi poveste na koga se lahko obrneva, saj je bil avto višjega cenovnega razreda, namenjen opravljanju dejavnosti, temu primerno zavarovan.
Lp, M.

Lahko se obrnete name.Z našim odvetnikom bomo poskušali rešiti vajin problem,vendar boste morali povedati katera Italijanska zavarovalnica zastopa povzročitelja nesreče.
Pa napišite malo več,kje kdaj se je to zgodilo in pa seveda vaše podatke na moj email naslov!

Lep dan še naprej, Bruno

[email protected]

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Spoštovani g. Bruno,
z veseljem se bova obrnila na vas, vendar morava najprej pridobiti dokument tj. zapisnik policije, ki je bil narejen ob nesreči in na katerem je navedena tudi zavarovalnica, ki zastopa povzročitelja nesreče. Zapisnik je bil izročen zastopniku zavarovalnice preko katere je bil avto zavarovan. Dokument bi rada dobila nazaj in postopek predala v delo nekomu drugemu, vendar ga nikakor ne moreva dobiti. Na kakšen način naj prideva do dokumenta?
Tudi vam želim še naprej lep dan
Metka

Naslednji teden bo naš odvetnik dosegljiv pa se bom pogovoril z njim.Postopek najbrž vodi zavarovalnica triglav njen oddelek za mednarodne škodne primere.Če pa bo potrebno,pa bomo angažirali še prijatelja-odvetnika,ki ima sedež v Italiji.

Lepo pozdravljeni, Bruno

[email protected]

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Verjetno na tem forumu ne morete odgovoriti kje vas osebno najdemo, zato mi prosim povejte ali bi mi ta odgovor posredovali preko maila.
Hvala in lep dan
M.

New Report

Close