Dokler sem bil z bivšo, sem imel veliko samozavesti, sedaj pa sem lesen, vsakič ko spregovorim s kakšno
No pa se nekaj- sama sem mnenja da te za silvestra oz decembra ko je tak carobni mesec ljudje zapusajo samo najvecje gnide. Ker dobri ljudje si zelijo tvoje druzbe. Men npr je bivs 2.1 pisal da ona noce fukat z njim ker me je pusto na silvestra in sel k drugi in da se lahko fukama kdaj. Tak da sem jaz res zanic clovek. Ker najvecji izmecki so zapusceni za silvestra. Se pijancki majo dtuzbo in niso sami takrat. In od takrat cutim samo se gnus do moskih.
Dragi, vsi smo pri 26ih letih mislili, da zdaj je pa vsega konec, ker partnerja lahko spoznaš samo na faksu in potem na žurkah in da moraš velik ven hodit in velik ljudi poznat bla bla. Pa noben ni ostal samski 🙂 ko smo bili stari 30 se nam ne zdelo ISTO. da ZDAJ pa je res konec, če se z nekom razideš. da res NIKOLI ne bo več šanse, ker bojo vsi poročeni in z otroki. in glej ga zlomka, zdaj smo stari 35 in se še kr razhajamo, tudi ženske (jaz sem mislila, da pri teh letih za nič na svetu ne bom z nekom razšla, ker bo to potem pomenilo, da nikoli ne bom imela družine, ampak ni res). Potem pogledam prijateljice od svoje mame. Tud one se ločujejo in razhajajo pa potem dobijo novega partnerja. Tako da VERJEMI da pri 26ih je vse OK, če si samski. Ne boš za večno. Obljubim 🙂 Zabavaj se. Tvoja bivša bo pri svojih 21ih letih mama in to s tipom ki ga niti dolgo ne pozna. Ne želi si tega zase. SProščeno naprej v življenje in boš spoznal nekoga, ki ti bo pasal in boš ti pasal njemu. res res ti obljubim, da bo tako! Objem!