Najdi forum

Dojki

Jaz imam z dojkami težave dve leti. Zatipala sem bulo v levi dojki, ki me je zelo bolela. Imela sem tudi izcedek, zato me je zdravnica poslala na preiskave na Metelkovo. Mamografija, pregled, ultrazvok in punkcija. Rekli so, da imam cistično fibrozo. Zadeva se ni izboljšala. Letos maja sem bila zopet na istih pregledih ( dvakrat punktiranje ). Diagnoza benigna displazija ali neka takšnega. Naslednji pregled imam novembra. Bula je še vedno, bradavica na levi dojki je uvlečena, na desni pa sta na novo zrasli dve bulici, cca1cm, v bližini bradavice.
Zanima me, ali se da kaj narediti glede bulic ali bodo moje dojke pač postale ena grudasta gmota. Stara sem 41 let.

Spoštovani,

v današnjem času se da določene benigne spremembe v dojkah tudi pozdraviti. V to skupino bolezni spada tudi cistična fibroza. Vendar o tem odloča zdravnik onkolog na podlagi kliničnega pregleda in rezultatov dodatnih diagnostičnih preiskav.
Dr. Kuhelj izvaja t.im. termoterapijo, s katero lahko dosežemo ozdravitev določenih benignih sprememb (tudi določenih vrst cist) v dojkah. Njegovi rezultati terapij so zelo dobri in jih redno spremljamo po metodi BreastScan.
V primeru, da se boste odločila za pregled pri dr. Kuhlju, bi vam najprej svetovala, da opravite meritev z BrastScan metodo v Mo-gy centru in se nato z vsemi zbranimi informacijami naročite na klinični pregled pri dr. Kuhlju.

Več informacij o metodi BreastScan in boleznih dojk si lahko preberete na:

Andreja Rajh, ing. radiologije
specialist BreastScan diagnostike

New Report

Close