Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija dojke in trebuh

dojke in trebuh

Po tehtnem premisleku sem se odlocila za operacijo povecave dojk. Razmisljati pa sem zacela tudi o liposukciji na predelu trebuha, kajti po drugem porodu mi je ostalo polno “koze”, ki ni napeta. Zanima me, ce je mozno obe operaciji opraviti hkrati, kajti zavedam se, da narkoze niso najboljse za nase zdravje, pa bi mi bilo ljubse, ce bi bila na operaciji samo enkrat. Kako pa je s ceno v primeru, da obe operaciji opravite istocasno? Se cena posameznih posegov sesteje ali je vse skupaj kaj ceneje? Priblizno koliko?
Hvala za odgovor in lep dan vsem skupaj.

Pozdravljeni

Če ste zdravi in v priemrni kondiciji lahko oba posega opravimo hkrati brez bistevno večjega tveganja za zaplete.

Cena posamičnih posegov se sešteva saj sta kirurško to dva ločena posega eden na trebuhu drugi pa na prsnem košu skozi druge reze. Tudi kirurški inšturmneti , ki jih uporabljano pri teh dveh posegih se deloma razlikujejo. Tako da gre za dva zaporedna kirurška posega. Cena anestezije bi bila nekoliko nižja kar bi prispevalo k pribl. 10%nižji ceni kot dva posamična posega.

Pri nas bi kombiniran poseg stal med 1.000. 000 in1.300.000 SIT. Ceni bi morali prišteti se ceno vsadkov. Poseg bi opravljali v splošni anesteziji po njem bi bili v bolnici do 3 dni.

Priporočam pregled v naši ambulanti kjer vam bom lahko podrobneje svetoval.( Če pridete na sredo priporočam čas med 17:30in 18:00 uro)

Lep pozdrav

Aleš

New Report

Close