Najdi forum

Dojke

Spoštovani!
Prosila bi Vas za nasvet. Marca letos sem v desni dojki zatipala zatrdlino in jo pokazala svojemu zdravniku. Poslal me je na Onkološki inštitut a me tam zaradi mladosti (19 let) sploh niso resno jemali in me niso nič slikali. Mene pa še vedno skrbi, da je kaj narobe. Dojka je večkrat rdeča, ima drugačno bradavico kot druga dojka. ali bi bil pregled z vašo metodo zame primeren. Koliko stane?
Že vnaprej hvala za Vaš odgovor, zelo vas cenim, ker ste že marsikateri ženski rešili in olajšali življenje1

To, da vas na Onkološkem institutu niso slikali je posledica tega, da je mamografija pri mlajši populaciji praktično neuporabna, saj so zdrave celice podobne bolnim, razlika ni vidna. Razlika je vidna šele kasneje, po 40. letu, ko se zdravo tkivo dojke spremeni. To je ena od glavnih pomanjkljivosti mamografije.
Nasprotno temu je naša metoda primerna tudi za mlajšo populacijo, tudi za vaša leta. Maligne tvorbe so sicer pred 40. letom precej bolj redke, so pa zato bistveno bolj progresivne in zaradi tega zelo lepo vidne z našo metodo.

Predlagam Vam, da se odločite za pregled pri nas (cena 12.000 SIT z vključenim DDV). Potrudili se bomo ugotoviti stanje Vaših dojk in upam, da bomo tudi odpravili Vašo zaskrbljenost.

Hkrati dovolite, da Vas obvestim, da bomo v soboto organizirali brezplačno predavanje o boleznih dojk, zgodnji diagnostiki in zdravljenju.
Vabilo lahko najdete na

Več o pregledu dojk:

Lep pozdrav,

New Report

Close