Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja DOJENJE – ZA VSE OD PRIMOŽA

DOJENJE – ZA VSE OD PRIMOŽA

No opazil sem, da se je debata o dojenju razvnela. Vsekakor ima vsak pravico do svojega mnenja, osebno mislim, da je ravno to dobro, da vsak izraža svoje mnenje in se tako širijo naša obzorja. Kaj je prav in kaj ne, kdo bi vedel ?

Pomembna je skrb za otroka, otrok bo že vedel kdaj mu bomo pripravili hrano iz srca, pa če jo dobi vedno v drugačni”embalaži”

Hitro smo objavili nekaj člankov v tem tednu jih bo še nekaj. Naslove že lahko preberete.

Veliko veselja ob branju, z moje strani pa vsa pohvala, La Leche League International – Mednarodni zvezi za dojenje

primož

Primož,
v imenu LLL Slovenije in vseh delujočih svetovalk, kakor tudi v svojem imenu in imenu vseh mamic, ki so in sodelujejo z nami, se ti zahvaljujem za pomoč in pripravljenost za sodelovanje.

Jana

hvala, mi je v veselje opravljati stvari s katerimi lahko komurkoli tudi jaz pomagam.

Če imate še kakšne internetne želje se lahko vedno obrnete name.

primož

Drage svetovalke, prosim vas da mi svetujete ali si je potrebno mleko res vedno na koncu iztisniti . Sem še noseča, vendar bom kmalu rodila in želim dojiti. Informacije so različne, zato mi svetujte ali naj si iztiskam ali ne.Prosim

DRAGA LANA,
prosim, pokliči me na tel.510-5100, pa ti razložim več. Zaenkrat na kratko: mleka po vsakem dojenju ni potrebno iztiskati, razen, če so dojke prenapolnjene, se pravi trde na otip, se mleka iztisne toliko, da se pritisk olajša.
Vesela bom tvojega klica,
pozdrav, Jana.

Bom se oglasila po telefonu, da se bolje pomenimo, zaenkrat bi želela vprašati le še to, ali potem sploh potrebujem razne črpalke za mleko, ali pa je dovolj če to storim z roko?

Tehnike iztiskanja mleka z roko se je zelo koristno naučiti, vendar včasih tudi kakšna črpalka ni odveč. Vnaprej kupovati pa nima smisla.

New Report

Close