Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Dojenje

Dojenje

Pozdravljeni,

S sinom se že od poroda spopadama s težavami z dojenjem.

Najprej ni pridobival na teži, smo morali dodajat pri vsakem obroku. Potem je bil problem pristavljanje, so mi v porodnišnici uturili nastavek, katerega sva se zdaj hvala bogu rešila. In je dojenje veliko lažje in krajše. Tudi dodatek dobi le po potrebi, 2x na dan, ko se že v začetku dojenja začne močno jezit in sploh noče zagrabit bradavice.

Me pa zanima glede dojenja. Kako pogosto je normalno, da se 10 tednov star dojenček doji. Saj moj sin bi se včasih dojil tudi ko preteče samo 1 ura od zadnjega podoja. Ponavadi pa se doji po 1 uri in pol do 2.

Hvala in lep pozdrav

Načeloma se 10 tednov star dojenček doji na 3 ure. Vendar nekateri na 2 uri, drugi pa na 4 ure, odvisno od tega, koliko ima mati mleka in kako se je najedel pri prejšnjem podoju. Običajno se nekje pri 3 mesecih vzpostavi zrelo dojenje na 3-4 ure.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close