Dojencki/mame
Drage mame, ki imate majhne dojenčke: Prosila bi vas, če si vzamete par minut časa in mi odgovorite na ta vprašanja. Zelo bi bila vesela vsakega vašega mnenja Oz. Odgovora.
Prvo da se malo predstavim: sem mlada mamica(23) svojemu 6 mesečnemu sinčku, polno dojen, ki pa se uvaja na gosto hrano, sin je zdrav in lepo napreduje.
1.) Kako ste začele z uvajanjem GH? Kaj jé vaš otrok čez dan in kolikokrat na dan? Tiste ki dojite koliko časa se ševedno dojite med tem ko uvajate GH? (Pediater pravi da naj svojemu dojenčku ponudim dojko samo zjutraj in zvečer a GH da mu dajem na vsake 3ure)
2.) Kdaj dajete dojenčke spat in kje spijo, spijo celo noč ali se zbujajo ponoči? (Moj dojenček se ves čas zbuja na pol ure, ko se zbudi joka in nič drugega ne pomaga kot samo dojenje)
3.)Kdaj prvič k zobozdravniku?Pri prvem zobku? Kako čistiti zobke pri tako majhnem otročku? (Moj sonček ima že 6 zobkov)
4.) Kdaj vpisati dojenčka v vrtec?Če ga zapišem to leto ali je možno da ga sprejmejo letos ali šele naslednje leto? (Porodniška se mi konča začetek julija, a nimam nikogar ki bi pazil nanj)
5.) Ali je katera pripravljena napisati urnik in jedilnik kako preživljate dan s svojimi najmlajšimi. (Ure kdaj hodijo spat, kdaj jih hranite itd.)
Se opravičujem za slovnične napake in že vnaprej hvala za vsak vaš odgovor in lep sončen dan še naprej 🙂