Najdi forum

dojencek v toplice

zivjo
imam šest mesecev staro punčko in bi šli radi
v toplice. Mi priporočate in pa kakšne izkušnje imate?
Hvala in lep pozdrav.

Mi smo šli v Portorož in smo se kopali v Termah Palace, ko je bil sine star devet mesecev. Nobenih težav nismo imeli, čeprav je voda termalna in rahlo slana. Nas je pa zadnji dan opozoril kopališki mojster, da ne priporočajo kopanja v bazenu za otroke, mlajše od enega leta. Mislim, da zaradi klora. Aja, pa kopalke mora imeti ali pa plavalne pleničke (predlani se jih pri nas še ni dalo kupiti) ne glede na starost – tako so mi rekli v kopališču. Moram pa reči, da smo se zelo zabavali, sploh zato ker je bila voda ravno prav topla in je bil naš dečko glavna atrakcija v bazenu. Mamce so se kar topile.
Me zanima, kakšne izkušnje imate druge mamice in očki.

Lahko noč!

Naš malček je dopolnil točno 4 mesece ko smi šli prvič v toplice (Dolenjske), prav užival je, ničesar se ni bal (ne vode in ne ostalih kopalcev). Namesto kopalk je imel mini spodnje hlačke. Namesto rokavčkov smo zavozlali neoprenskega črva (imajo jih ob bazenih) v šiši vozel, kamor smo vtaknili malčka, tako je bil zelo stabilen na vodi, glava je bila vedno nad vodo, vse je videl… nič problemov, krasno doživetje za nas in ostale kopalce, ki so ga občudovali.
Kar brez strahu, po kopanju jo stuširajte in telo namažite z mlekom, pa uživajte, čof, čof, čof.

LP, Nike

P.S. Tisto popoldne in pa še naslednji dan je popil ogromno čaja, pa tudi dojil je bolj pogosto.

Pred kratkim smo bili s 3-mesečnim dojenckom v Termah Palace v Porotrožu in ni bilo nobenih težav. Malček je v čisti in ravno prav topli vodi neznansko užival. Uporabljali smo kopalne pleničke Huggies.

Zakaj pa ne, le opremite se z vsemi potrebnimi rekviziti. Pazite le na vodo, da je ravno prav topla, v njej naj ne bo predolgo, toliko da se malo načofota in spozna to ogromno količino vode; če pa boste šli v take toplice, kjer je termalna voda, naj bo v njej največ 10 minut, ker menda mehča kosti.

New Report

Close