Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija dojenček in domač bazen

dojenček in domač bazen

Doma imamo bazen,ogrevan prek kolektorjev,tako,da ima trenutno sedaj 20 kubičnih metrov,24 stopinj celzija,bazen ima filter in uv filter proti bakterijam in algam,tako,da je voda čista,in ne dodajamo clora ali ostalih strupenih snovi za čiščenje vode,vse je na naravni biološki način.Zanima pa me ali se lahko kopa pri tej temperaturi vode dojenček star devet mesecev,je pa zdrav in je cele dneve odzunaj od svojega rojstva,tudi spi čez dan odzunaj.Če je odgovor da,me zanima koliko časa,če pa je odgovor ne ,me zanima katera je spodnja meja temperature pri kateri se lahko kopa in koliko časa.Hvala za odgovor,sem uporabila iskalnik,pa mi je odgovoril,da vprašanje še ni bilo zastavljeno,lep dan še naprej in imejte se skrajno lepo.

Pozdravljeni, alenkasir,
na taka in podobna vprašanja ne morem odgovoriti: 10 minut pri 25 st. ali 11,5 minut pri 26 st., kajti odgovor na to je nemogoč. Odvisen je pač tudi od temperature okolja, vetra in ostalih okoliščin. Boste morali poskusiti in opazovati.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

No pa da posplošim,je 24 stopinj vode pri 28 stopinjah odzunaj,brez vetra primerno za dojenčka.Še enkrat hvala za odgovor.

Na tečaju plavanja za dojenčke, so nam rekli, da voda ne sme imeti manj kot 28 stopinj…

Ja potem pa sem razmišljala logično,ko gremo na morje,morje nima nikoli več kot 24-25 stopinj pa se vsi dojenčki veselo namakajo,tako ,da se tudi mi sedaj ko ima bazen 26 stopinj veselo namakamo,ko pa ima dovolj pa itak pokaže.

No, saj ravno to vedno odgovorim: opazujte otroka in ko vidite, da mu ni več prijetno, je to znak, da ima dovolj. Je pa res nemogoče napisati točno v kolikih minutah.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close