Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Dojenček driska probiotiki

Dojenček driska probiotiki

Pozdravljeni!

Moj sin star dva tedna in pol ima drisko (blato je zelene barve in tekoče). Patronažna pravi, da je driska verjetno posledica krčev, ki jih ima in da naj poskusimo s probiotiki za otroke. Zanima me vaše mnenje glede dodatkov za otroke – da ali ne?
Sama zaenkrat nimam diete in jem raznoliko hrano. Bi se morala čemu odpovedati in če da, čemu?

Kaj pa kapljice D3, ki smo jih dobili. Ali sonce za tvorbo D vitamina ni dovolj?

Hvala za odgovor.

Spoštovani!

Preizkušen probiotik za otroke je Bactoflor- najpomembneje je, da ne vsebuje nikakršnih alergenov.Naročite ga lahko na naslovu http://www.avita.si. Za vas bi bilo mogoče smiselno začasno izločiti
vse beljakovine kravjega izvora (mleko, jogurt,siri…).

Po naših izkušnjah kapljice niso potrebne.

Veliko lepih trenutkov z vašim dojenčkom vam želim!

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Najlepša hvala za odgovor!

V času čakanja na vaš odgovor sem izključila mlečne izdelke in krči so izginili, blato pa se je normaliziralo. Tako da smo zelo veseli.

Lep pozdrav, B.

New Report

Close