dogodivščine v …savni
Jaz pa v jok!
Sp
Ja dobro hvala sej to sem ze slisal, ampak za en dan se mi pa res ne splaca tja dol ali dva dni! zato sem vprasal ce poznas kaj divjega na slo plazi.
Ti po moje ful uzivas a ko gledas? sej jest tudi sploh ce se kaksna lepa punca tko izzivalno postavi :). kaj pa tvooj moz rece na to?
dej povej mi zdej k si me ze razrajcala s sonckom pa poletjem kok mas let:)
Tudi za en dan se splača, če boš užival, kaj pa je tiste dobri dve uri vožnji, nič.
Kar se uživanja tiče, seveda uživam, ampak ne ob gledanju… ampak ob vsem skupaj, kar se dogaja tam dol. Moj dragi pa uživa z menoj, saj veš kako je lep občutek, če sije toplo sonce, te vabi modro morje, peščena plaža ter gola telesa okoli tebe, no evo sedaj pa bos zrajcan do konca , ampak če je vse res.
In moja leta pri vsem tem sploh niso pomembna, ali pač? Važno je , da je lepo telo, lepa punca, saj si tako napisal.
Ne resno, kot sem že omenila, ne norim ob gledanju teles, kajti to je zame tako kot, da bi bili okoli mene oblečeni, če sem nudist že toliko časa, res pa je, da kaksno izjemo pa z veseljem pogledam, kot vsak!
vau
mal prehitevaš
saj še ni pomlad, ti tvoji hormončki pa frčijo, da je kaj…. ti-ti
hiihihi bom še mal počakal, da ti hormočki čist zdivjajo, pol pa …….
seveda, če boš še tak zazvezat, ko prebiram, kko si te želijo…..ti deci nemarni….
lep dan še naprej
Saj bova takrat oba jokala!
Ti iskreni moški, kje si? Sem te že pogrešala. Veš pri meni se morje začne že z pomladjo in konča jeseni.
kakos cuden. 🙂 Jest pa nebi hotu bit tak, raj vidm da me golota premakne, vzburja. Nocem se desenzibilizirat ker mi to daje uzitke.
a misls da take stvari niso pogoste k se tko navdusujes! Nam stopajo vcas tut kr za brezveze 🙂
mefisto a ti misliš da nam tud ne, kar tko za brezveze začne utripat???!!!
Tko!
Rina
…PO eni strani ti je bilo nerodno..a po drugi?? A te je prijelo, da bi ga naskocila kje na samem. zakaj ga pa nisi, sej najbrz bi s edalo najt kaksen plac? Eh, priloznost zamujena ne vrne se nobena hehe..
Ej to stvar lahko rešiš tako, da v savni intenzivno misliš na šah 🙂
Midva z eno sv aenkrat sede veselo f****a, ko je prišla note rena gospa srednjih let. mpak moja ni nič opazila, ker ji je ravno prihajalo.
Zakaj pa niste kar tam ….?
Forum je zaprt za komentiranje.