dodatno delo na domu
Imam, ja, sem včlanjena v Amway, čeprav posla več ne delam. Izdelki so mi zelo všeč, vendar je cena malo previsoka. Sicer pa kdor zna cenit kvaliteto, to ni noben problem.
Kar se tiče pa posla, vse je odvisno od sponzorske linije in vaše delavnosti in zagnanosti. Meni je na začetku šlo, vendar je s časom zelo težko bilo pridobivati nove ljudi. Čim so slišali, da je to Amway, se niso hoteli niti pogovarjati več. Ljudje imajo slabo mnenje o tem podjetju, čeprav ga sploh ne poznajo.
Svetujem vam le to, da ne kupujete izdelkov na zalogo samo zato, da bi si pridobili točke, ker je to začaran krog. Vsak mesec rabite točke in vsak mesec ostaja stara roba doma, nova se pa naroča. Vsaj tako je meni sponzor “svetoval”, kar me je pripeljalo na minus na računu on odstop od širjenja posla. Nekaj izdelkov imam še sedaj doma, že 2 leti, ki jih nihče noče kupiti…
Zato, po pameti! Pa srečno.
Ko slišim za ime Amway, kar ošpice dobim. Sploh nisem vedela, da to še vedno obstoja…
Kolegica (ki sem jo imela za resno) me je že pred leti povabila na pogovor o dodatnem delu in mi že vnaprej zagotovila, da to ni letanje po hišah in nadlegovanje ljudi (ker ve, da tega ne maram), ko pa sem prišla k njej nas je bilo v dnevni deset zbranih in mlad spedenan “predavatelj”, ki nam je
nakladal, kako enostavno v enem letu zaslužiš za novega golfa,
v treh letih pa že za deset golfov (ne vem, zakaj ga on ni imel).
Nakladal in nakladal , na konkretna vprašanja pa ni znal oz. ni hotel odgovoriti – on je govoril, da zaslužiš s pridobivanjem novih članov,
ni pa povedal KDO KUPI TO ROBO ?
Saj je vsakemu normalnemu zemljanu jasno, da se veriga ne more delati v nedogled – v končni fazi je treba najti KUPCA za material.
Še to: vem, da se kvaliteta plača – ampak pri Amwayu so cene vseeno pretirane. Kar seveda ni čudno, če je zraven toliko posrednikov, ki zaslužijo.
Halo!!! Kje pa živite, da boste kar doma čičali, pa služili dinarčke. V Amweju sem bila sam že kar pred 11 leti, pa je bilo že takrat težko dobiti koga za pod sabo. Če pa nimaš pod sabo mreže ne zaslužiš popolnoma NIČ (me pa zanima koga se sploh še da po tolikih letih nategnit, da bi šel v mrežo, glede na to da to ni več najnovejša stvar v Sloveniji), razen če kupuješ zase. Ne rečem da izdelki niso dobri, ker so, vendar pa so tudi zelo dragi. Zdaj pa ne vem zakaj bi kupovala ne vem kako drago, glede na to da denarja ne pobiram na cesti. Ne živimo pa več v starih časih, ko se ni v naši ljubi deželici dobilo nič. Sedaj je pa res že toliko izbire, da lahko ekološke in tudi dobre izdelke dobiš ceneje kot pri Amweju.