Najdi forum

Zdravo,

ponujam dodatni zaslužek . . . Gre za preverjeno zadevo! Znesek ni ne vem kaj, je pa nekaj.

Več informacij na: [email protected]

LP

Si pa res “zanimiva”. Eno temo prej govoriš, da ne dobiš službe, tu bi pa ponujala zaslužek?

Kot bi rekel, da ne znaš voziti avta a na drugi strani ponujaš Taxi prevoze.

Smešno ali žalostno – to je zdaj vprašanje.

To kar delam doma mi prinese cca 60 eur na mesec . . . . Na žalost nimam službe in iščem vse možnosti, da dobim vsaj nekaj denarja in mogoče s tem pomagam tudi drugim, predvsem tistim, ki denar potrebujejo za preživetje.

Svoje komentarje zadrži za sebe, ker sem opazila, da večinoma samo komentiraš, pametnega pa ne znaš nič napisati . . .

Za dodaten zaslužek lahko poskusite tudi PaidVerts.com brez vložka, drugače sama zagotovo ne bi sodelovala 😉 Gre za možnost dodatnega zaslužka, ki v teh časih vsakomur koristi. Sploh če gre dejansko za samo 15 – 30 minut dela dnevno. 😉
Na kratko je PaidVerts oglaševalska platforma, ki vam plača za sodelovanje z oglaševalci. Gre za prvo hčerinsko stran strani MyTrafficValue, katera deluje (torej izplačuje!) že več kot 3 leta. (JA, dejansko izplačujejo – lahko pošljem potrdila! 🙂 )
Možen je dober zaslužek brez kakršnekoli investicije (več o tem na www.paidverts.si)!
Najprej je potrebna registracija in vpis na PaidVerts.com, pri čemer morate biti pozorni na pravilno vpisan rojstni datum zaradi kasnejših izplačil.
Aktivirajte svoj račun za naslednjih 21 dni z ogledom aktivacijskih oglasov[/url] z BAP točkami, katere dobite na svoj račun vsak dan!

Že prvi dan lahko začnete služiti pravi denar z menjavo BAP točk za 2 dnevna ”Micro Ad Packs”.[/url]
V max. enem tednu boste v prvi skupini, za tem gre vse hitreje! Ne bodite neučakani, zaletavi…vzamite si čas, spoznajte se s stranjo. Ne pričnite vlagati, če v to niste prepričani. Sama nisem vložila niti 1 svojega dolarja – pa sem v treh mesecih prišla do 30$ zaslužka na teden!
Zgornje korake ponavljajte da povečate število BAP in denarja!
Glavni cilj na začetku naj bo vzpon do želene skupine glede na število doseženih BAP.
Dokler ne dosežete prvih 1600 BAP, vaš dnevni zaslužek temelji na kupovanju ”Micro AD packs”, za tem pričnete dobivati t.i. ”Daily Ad Issue”, kateri je odvisen glede na vašo skupino. Vse postane precej lažje in precej bolj razburljivo!

Zadnji čas da poskusite, izgubiti nimate kaj, kvečjemu pridobite lahko.
Poglejte na www.paidverts.si[/url] za natančno pojasnilo delovanja strani,
za takojšnjo registracijo pa kliknite tukaj! .

p.s.
S tem linkom se lahko registrirate preko mene, če to seveda želite. V primeru, da se registrirate brez referala, potem bo vaš prispevek 5% dobil lastnik strani ”Jo”. Vsem registriranim nudim pomoč tako pri začetku, kot tudi v nadaljevanju! Za pomoč pišite na e-mail: [email protected]

Sledite dnevnim novicam na Facebooku!

Jaz pa menim, draga orhidejcica, da ti je Hulk kar prav povedal. In da če kdo, potem ti ne poveš nič pametnega na temu forumu.

Kaj ti MLM-Never si tudi na forumu zato, da težiš drugim? Lolek . . .

Veš orhidejcica, moraš malo bolj pogledati poste na forumu. Sem večkrat zelo jasno opredelil, zakaj je MLM dejansko nategovanje množic.

Sicer pa, upam da najdeš službo in se ti ne bo treba ukvarjati z MLM. Srečno pri iskanju službe!

Če želite do dodatnega zaslužka si lahko preberete tole stran:
pitech-si.eu[/url]

Pozdravljeni!

Vsi, ki vas zanima zaslužek preko spleta me kontaktirajte na [email protected].
Pri tem poslu gre za prodajo preko spleta, ki je zelo enostavna in se jo lahko hitro naučite.

Lp

New Report

Close