dodatna učna pomoč
Če potrebuje vaš osnovno ali srednješolec dodatno učno pomoč, da izboljša ocene, se bolje pripravi na preverjanje znanja, odpravi pomankljivosti pri samem načinu učenja vam lahko kot uni.dipl.socialna pedagoginja pri tem pomagam. otrokom in maldostnikom iz MB in bližnje okolice nudim dodatno učno pomoč, ki pomeni delno inštrukcije pa tudi spoznavanje boljših metod in tehnik učenja, kakor tudi skupno odpravljanje nekaterih nevšečnosti-treme, strahu pred izpiti,…
Tekom študija v Lj, sem velikokrat zasledila oglase, da starši iščejo za svoje otroke, ki imajo posebne potrebe, največkrat težave s hiperaktivnostjo, ”družabnike” za športne aktivnosti, sprehode, prosti čas,..zato sem se odločila, da vam ponudim tudi to možnost.
V kolker bi bili pripravljeni sodelovati, se mi oglasite.
Lep pozdrav.
Lep pozdrav!
Sem Sara Avberšek in sem stara 18 let hodim v 4. letnik Srednje ekonomske šole v Mariboru. Sem asmatik, srčni bolnik in alergik. Zelo težko se učim in tudi dojemam snov. Sem tudi zelo živčna, slabo vidim in imam motnje v govoru. Zanima me ali prihajate tudi domov in Vaša telefonska številka. Zanima me tudi koliko računate za inštrukcije. Predvsem bi se rada naučila novih metod učenja, odpravila tremo in strah pred izpiti, ker samo zaradi obupa pišem teste zelo slabo, da se bolje pripravim na preverjanje znanja in na maturo, ki me čaka to leto.
že vnaprej se Vam zahvaljujem za odgovor in Vam želim lep dan!
Sara Avberšek
Jaz bi pa rabila pomoč specialne pedagoginje ali študentke defektologije za svojega 6 letnega otroka s posebnimi potrebami (lažji zaostanek v duševnem razvoju) v okolici Medvod oz. Škofje Loke. Pomoč bi bila v obliki igre oz. učenja 1 ali dvakrat tedensko.
Če poznate kako pedagoginjo ali študentko, vas prosim, da ji posredujete mojo prošnjo. E- Mail: [email protected].
Lep pozdrav!